BEŞİKTAŞ YENİ TRANSFERLERİ İLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI!

Beşiktaş'ta yeni transferler, gerçekleşen imza töreni ile basına tanıtıldı...
Haberin yayılanma tarihi:16 Ekim 2020, Cuma

BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de yer aldığı basın toplantısında, yeni transferler açıklamalarda bulundu.

incent Aboubakar, Josef de Souza, Atakan Üner, Valentin Rosier, Gökhan Töre, Welinton, Fabrice N'Sakala, Francisco Montero ve Rachid Ghezzal için tanıtım toplantısı düzenlendi. İşte Beşiktaş'ın yeni transferlerinin yaptığı açıklamalar: 

Montero: Burada olduğum için çok mutluyum Gururluyum Bütün takım arkadaşlarımla tüm kulvarda başarılı olmak istiyorum.

Welinton: Herkese iyi günler. Büyük bir kulübe geldim. Herkese sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Benim de hedefim burada şampiyon olmak.

Josef de Souza: İyi günler dilerim. Dün her şeyi söyledim. Bütün camiaya şans diliyorum. Bur formayı giymek çok büyük mutluluk

Aboubakar: Herkese iyi günler dilerim. Başta başkanımız olmak üzere hocama takım arkadaşlarıma bu şansı tanıyan herkese teşekkür ederim. Aynı istek ve arzu ile Beşiktaş'a geri döndüm. Bu formayı yeniden terleteceğim için çok mutluyum. Yine şampiyonluk yaşamak istiyorum.

Gökhan Töre: Tekrardan burada olduğum için çok mutluyum. Bu camianın bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. İlk günkü gibi bu formayı heyecanla taşıyacağım. Başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Tekrardan bu formayı giydiğimiz için çok mutluyum.

Atakan Üner: Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Başkanımıza ve hocamıza çok teşekkür ederim. Bu kulübü en iyi yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

N'Sakala: Herkese merhaba. Bu formayı giymek büyük bir onur. Bu seviyede olmak için çok çalıştım. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz.

Ghezzal: Herkese merhaba. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. En kısa sürede sahaya çıkmak istiyorum. Taraftarlar da bir an evvel döner. Onları da aramızda görmek istiyorum.

Rosier: Merhabalar. Sporting Lisbon'daydım daha önce. Burada olmak istedim. İyi bir takımımız var. İnşallah şampiyon oluruz. Umarım taraftarlarımız da en yakın zamanda aramıza dönerler. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki