BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ‘TEK ADAM REJİMİ’ BASKISINDAN ÇARK ETTİ!

Siyah-Beyazlı yönetim, seçilmiş BJK kurullarının karşında durmaya devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:30 Mayıs 2023, Salı

BEŞİKTAŞ KURULLARINDAN BÜYÜK İTİRAZ

Geçtiğimiz günlerde BJK tüzük tatil kongresini aylar sonraya ertelendiğini resmen açıklayan Ahmet Nur ÇEBİ ve idarecilerine kurullar tarafından yapılan en büyük itiraz, yönetimin birçok yetkiyi seçilmişlerden alarak kendilerinde toplama talebi oldu.

TÜZÜK ÜYELERDEN SIR GİBİ SAKLANIYOR

1,5 Yıl boyunca önce Divan, ardından yönetim kurulu tarafından oluşturulan BEŞİKTAŞ’ın Anayasası tüzük maddelerine üyeler, hiçbir şekilde ulaşamamaktan şikâyetçi. Beşiktaşlı'lar yeni maddelerin açıkça kamuoyu ile paylaşılmasını talep ediyor.

KURUL BAŞKANLARI VE ÜYELER ORGANİYAZSYONLARA DAVET EDİLMİYOR

Her fırsatta sözde birlik-beraberlik mesajları veren Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetimi seçim ile göreve gelen Divan, Disiplin ve Sicil kurulu başkan ve üyelerini neredeyse hiçbir özel günde davet etmeyi düşünmüyor.

YÖNETİMİNİN GİZLİ PLANIMI VAR?

2. Başkan eski DGM Başsavcısı Engin BALTACI’nın hazırladığı bilinen yeni Beşiktaş tüzüğüne göre yönetim BJK Divan, Disiplin ve Sicil kurullarından yetkileri alarak tamamını kendinde toplamanın peşinde olduğu iddia edilmekte. Yapılan görüşmelere yönetimin söz konusu maddelerden geri adım attığı, ortak mutabakata varabilmek için görüşmelerin devam edeceği gelen bilgiler arasında.

        DUYDUK MU?
Özel Haber / Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki