BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ÜYELİĞE YÜZDE 400 ZAM YAPMANIN PEŞİNDE!

Beşiktaş Kulübü'nün tüm kurulları dün bir araya geldi...
Haberin yayılanma tarihi:22 Mart 2023, Çarşamba

Yönetim Kurulu Divan Kurulu Denetim Kurulu Ve Sicil Kurulu Aralarındaki Koordinasyonu Artırmak Amacıyla Buluştu;
 
Divan Kurulü Başkanı Tevfik Yamantürk'ün davetiyle Vodafone Park'ta gerçekleşen buluşmaya Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yönetim kurulu üyeleri, Denetim Kurulu Başkanı Gökhan Tiryaki, Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanı Şahabettin Önkol da katıldı. Toplantı gündemsiz olsa da sicil affı ile kulübün giriş ve yıllık aidatlarının artırılması gerektiği yönünde öneriler geldi.
 
Giriş Ücreti Yüzde 400 Zam Talebi
 
Kurulların toplantısında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne üyelik giriş ücretinin 20 bin liraya yükseltilmesi yönünde görüşler ortaya atıldı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın giriş ücretlerinin bu seviyelerde olduğu belirtilerek, Beşiktaş'ın da ücreti artırması gerektiği dile getirildi. Beşiktaş'ın üye giriş ücreti halihazırda 5 bin lira. Bazı kurul üyeleri bu tutarın yüzde 400 artırılarak 20 bin lira olması gerektiğini savundu. Kulübün şu anki yıllık aidatıysa 250 lira. Siyah Beyazlıların üyelik aidatı da Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın neredeyse yarısı kadar.
 
Genel Kurul Onaylarsa Fiyatlar Zamlanacak
 
Kurullar toplantısında üyelik giriş ücreti ve yıllık aidata dair artırım talepleri gelse de nihai karar merci genel kurul. Önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan mali ve idari genel kurula bu yönde bir teklif gelirse, üyelerin oyuna sunulacak. Çoğunluk kabul ederse üyelik giriş ücreti ve yıllık aidat ezeli rakiplerin seviyesine çekilecek.
 
Fenerbahçe Ve Galatasaray Üyelik Ücreti
 
Fenerbahçe Spor Kulübü, geride bıraktığımız Ocak ayında üyelik giriş ücretini 50 bin liraya çıkartırken, yıllık aidatıysa 500 lira olarak belirlemişti. Galatasaray Spor Kulübü'yse üyeliğe ilk giriş ücreti 20 bin lira, yıllık aidat ise 400 lira.
 
Üç Büyükler'in Giriş Ve Aidat Ücretleri
 
Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin üyelik giriş ücretleri ve yıllık aidat ücretlerine bakıldığında en düşük fiyatlar Siyah Beyazlılarda. İşte Üç Büyükler'in ücretleri.
 
BJK, GS VE FB'NİN ÜYELİK GİRİŞ ÜCRETİ VE YILLIK AİDAT TUTARLARI (TL)
 
Kulüp    Giriş Ücreti Yıllık Aidat
 
Beşiktaş       5.000                   250
 
Gs               20.000                   400
 
Fb             50.000                  500
 
Üç Büyükler'in Üye Sayıları
 
Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin üye sayılarında bakıldığında liderliğin sarı lacivertlilerde olduğu görünüyor. Fenerbahçe'de temsilci statüsündeki12 bin üyeyle birlikte 50 bini aşkın üye bulunuyor. İşet Üç Büyükler'in üye sayıları:
 
 
BJK, GS VE FB'NİN ÜYE SAYILARI
 
Kulüp Üye Sayısı
 
Beşiktaş 20.000
 
Galatasaray 19.779
 
Fenerbahçe 43.000
 
Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki