BEŞİKTAŞ'A DİL UZATAN HADSİZ SPİKER SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI!

Portekiz - Uruguay maçını TRT ekranında anlatan spiker Cüneyt Ersan, futbolcuların isimlerini karıştırması ve yanlış bilgiler vermesiyle tepki çekti...
Haberin yayılanma tarihi:30 Kasım 2022, Çarşamba

Uruguay'da Herkes Nunez

ünya Kupası H Grubu'nda dün gece oynanan Portekiz-Uruguay karşılaşması TRT ekranından izleyici ile buluştu. Portekiz'in Bruno Fernandes'in golleriyle 2-0 kazandığı maçta oyuncuların ismini birden fazla kez karıştıran ve yanlış istatistikler veren spiker Cüneyt Ersan büyük tepki topladı. Maç anlatımı sırasında Ersan, Uruguay'ın golcüsü Darwin Nunez'i birçok takım arkadaşıyla karıştırarak birçok futbolcudan Nunez diyerek bahsetti. Maçın spikeri, Portekiz milli takımının Paris Saint Germain'de oynayan sol bek oyuncusu Nuno Mendes'i de maç içinde Galatasaray forması giyen Mertens ile karıştırdı.

Maçın Yıldızını Kenarda Sandı

Maçın spikeri, ilk 11 başlayan Bruno Fernandes'i yedek kulübesinde sanıp oyuna girmek için beklediğini söyledi. Manchester United'ın yıldız orta sahası 2 gol attığı karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.

Devam Edebilir Dedi, Edemedi!

Ersan maçın 42. dakikasında sakatlanan Nuno Mendes için "oyuna devam edeceğini işaret etti" şeklinde konuşsa da, 20 yaşındaki oyuncu bu cümleden saniyeler sonra oyundan alındı. Tecrübeli spiker sonrasında bulundukları yerden pozisyonu görmenin zor olduğunu söyledi.

İstatistikler Şaştı

Maç içinde topla oynama oranlarını izleyiciyle paylaşan TRT spikeri, %64'e %26 ve %60'a %30'luk, yüzde 10 eksik istatistikleri seyircilere aktardı.

Beşiktaşlılar İstifaya Davet Etti

Dünya Kupası'nda İspanya'nın Kosta Rika'yı 7-0 mağlup ettiği maçı anlatan Cüneyt Ersan, Beşiktaşlılar'ın tepkisini çekecek bir tutum sergilemişti. 6-0 ile uzatmaya girilen maçta "uzatmada bir gol daha olur mu?" şeklinde konuşan Ersan, İspanya 7. golü attıktan sonra "şimdi aklınıza geliyordur, bir gol daha olur mu?" diyerek Beşiktaş'ın 8-0 mağlup olduğu Liverpool maçına bir gönderme yaptığı iddia edilmişti. Sonrasında olaya ciddi tepki gösteren siyah beyazlı taraftarlar spikerin istifasını istemişti.  

Sosyal Medya Hesabını Kapattı

Sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ersan, dün gece oynanan maçtan sonra Twitter hesabını kapattı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki