BEŞİKTAŞ'A GANALI GOLCÜ!

Beşiktaş’ın gelecek sezon kadrosuna katmak üzere, Ganalı bir futbolcuyla şimdiden anlaştığı ortaya çıktı....
Haberin yayılanma tarihi:29 Şubat 2020, Cumartesi

Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımında top koşturan 28 yaşındaki Edwin Gyasi’nin, sezonun bitimiyle birlikte Siyah-Beyazlı ekibe katılacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonun bir bölümünü kiralık olarak gittiği ABD’nin FC Dallas takımında geçiren ve MLS’te top koşturan Gyasi, ardından bonservisini elinde bulunduran CSKA’ya geri döndü. Gana basını, kulübüyle sözleşmesinin tamamlanmasına altı ay kaldığını belirttiği futbolcunun, bir süredir Siyah-Beyazlılar tarafından izlendiğini duyurdu.

Panathinaikos’da İstiyor

Levski Sofya ile Cska Moskova arasında iki hafta önce oynanan derbi mücadelesinde detaylı olarak gözlem altına alındığı belirtilen yetenekli futbolcuyu Beşiktaşlı yetkililerin bu karşılaşmada dikkatle takip ettikleri belirtildi. Yunan ekibi Panathinaikos’un da transfer listesinde bulunduğu ve yeşil-beyazlılar tarafından transfer edilmek istendiği belirtilen futbolcunun, tercihini Kara Kartal’dan yana kullandığı, daha önce beş kez Gana Milli Takımı forması giyen futbolcunun buradaki performansıyla 2021 Afrika Uluslar Kupasında kendisine yer bulmayı umduğuna dikkat çekildi.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki