BEŞİKTAŞ'A GHEZZAL MÜJDESİ!

Rachid Ghezzal'ı kadrosunda tutmak için yoğun çaba sarf eden Beşiktaş'a, oyuncunun kulübü Leicester City'den müjdeli haber geldi...
Haberin yayılanma tarihi:26 Haziran 2021, Cumartesi

Geçen sezon transfer sezonun son gününde Rachid Ghezzal'i kadrosuna bedelsiz olarak katan Beşiktaş, maaşının yarısını da İngiliz kulübüne ödetmişti.

Yaklaşık 1 Milyon Euro yatırım yaptığı futbolcudan maksimum verim alan Beşiktaş, Cezayirli kanat oyuncusun direkt katkısıyla çifte şampiyonluğa ulaşmıştı. Teknik ekibin talebi doğrultusunda yıldız ismi kadrosunda tutmak için yoğun girişimde bulunan ancak ilk etapta 10 Milyon Euro'luk geri dönüş alan yönetim, İngiltere'den son haberin ardından umudunu artırdı. Başarılı oyuncunun menajeri aracılığıyla Leicester City ile görüşen Beşiktaş'a, Ghezzal'in bonservisinde indirime gidildiği bilgisinin iletildiği bildirildi. 

Yeni Formül Aranıyor

Yıldız ismi kadrosunda düşünmeyen ve 1 yıllık sözleşmesinin kalması sebebiyle bir an önce elinden çıkarmak isteyen Ada kulübünün, bu doğrultuda ilk olarak 10 Milyon Euro talep ettiği oyuncusu için bu bedeli 6 Milyon Euro'ya kadar indirdiği belirtildi.  Bu gelişmenin ardından Ghezzal transferine yoğunlaşan Siyah-Beyazlılar, yeni bir formül üretip Ghezzal'i kadroda tutmak istiyor. Öte yandan tecrübeli ismin Beşiktaş ile yola devam etme istemesi de yönetimin bu transferde elini güçlendiriyor.

Haber7 

Etiketler: Ghezzal   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki