Beşiktaş'a Hırçın Şilili!

Kartal, Meksika’nın Cruz Azul takımında forma giyen Enzo Roco ve kulübüyle her konuda anlaştı.
Haberin yayılanma tarihi:27 Temmuz 2018, Cuma

1.92 cm boyundaki stoper, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

STOPER arayışlarını sürdüden Beşiktaş, Meksika’nın Cruz Azul takımının formasını giyen 26 yaşındaki Şilili Enzo Roco ile her konuda anlaşma sağladı. Bonservis bedeli ödenmeyecek oyuncuya senelik 1.2 milyon euro verilecek. 1992 doğumlu olan Enzo, 1.92 boyunda. Kariyerine Catolica takımında başlayan Enzo, 2014 yılında İspanya’nın Elche takımına kiralandı. Elche’de bir sezon kalan Roco daha sonra yeniden Universidad Catolica’ya geri döndü. 

18 KEZ MİLLİ OLDU

Ardından Espanyol’a transfer olan dev stoper 1 sezon İspanya La Liga’da forma giydi. Espanyol ile de yollarını ayıran Roco’nun bir sonraki durağı Meksika’nın Cruz Azul takımı oldu. 2 sezondur Cruz Azul forması giyen 26 yaşındaki stoper, 66 maçta forma giydi. 18 kez Şili Milli Takım forması da giyen Enzo Roco güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Çok sık kart gören Şilili yıldız, sert futbol tarzıyla tanınıyor. Rakiplerini bunaltan futbolcu, yeni sezonda Beşiktaş’ın en önemli kozlarından biri olacak.

ÇOK MUTLUYUM

Bu transferin ardından Vida’nın satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hırvat stoper için Avrupa’nın önemli takımlarından teklif geliyordu. Kara Kartal, Roco’yu da tıpkı Vida gibi bedelsiz olarak renklerine bağladı. Dün geç saatlerde İstanbul’a gelen Roco, “Çok mutluyum. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Medel’le gelmeden konuştum. Kendime güvenim tam” diye konuştu.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
haber yazılımı: buki