BEŞİKTAŞ'A 'KRİPTO PARA' SPONSORU!

Beşiktaş Kulübü, ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden takımına blockchain (kripto para) borsasında yer alan bir firmayla 1.5 Milyon Dolarlık yani yaklaşık 12 Milyon Liralık bir anlaşma sağladı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Ocak 2021, Çarşamba

Anlaşma 1.5 Yıllık Olacak Böylece Basketbol Takımının Maliyeti Çıkartılmış Olunacak

Basketbolda altyapı ve genç oyunculara yönelerek yeniden yapılandırmaya giden Beşiktaş, şube önemli maddi kaynak yarattı. Siyah Beyazlı kulüp, basketbol takımına yeni bir sponsor buldu. Resmi açıklamanın Cuma günü yapılması bekleniyor.

1.5 Yıllık Anlaşma

Türkiye'de son yıllarda özellikle kripto para alanında önemli sponsorluklar yapılıyor. Futbol ile başlayan süreç basketbola da sıçradı. Beşiktaş da Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden takımına blockchain (kripto para) borsasında yer alan bir firmayla 1.5 Milyon Dolarlık yani yaklaşık 12 Milyon Liralık bir anlaşma sağladı. Anlaşma 1.5 yıllık olacak. Böylece basketbol takımının maliyeti çıkartılmış olunacak. Özellikle pandemi döneminde kulüpler sponsor bulmakta zorlanırken, Siyah Beyazlıların sağladı bu kaynak çok önemli bir adım oldu. Basketbolda sponsorluk ve yayın geliri dışında önemli bir kaynak bulunmuyor.

Bıyıktay Yerine Kandemir Geçti

Sezona Burak Bıyıktay yönetiminde başlayan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, genç kadronun sıkıntılarını yaşadı ve ilk 6 maçta galibiyet yaşayamadı. Ancak yönetim gençleştirme operasyonundan geri adım atmadı. Sadece şubenin koordinatörü olan Ahmet Kandemir, Bıyıktay'ın ayrılmasıyla koçluğu da üstlendi.

Yıllar Sonra Fenerbahçe'yi Devirdi

Kandemir ile birlikte takım çıkışa geçti ve son olarak güçlü ve ezeli rakibi Fenerbahçe Beko'yu yıllar sonra deplasmanda devirmeyi başardı.

Tarihi Projeye İmza Atıldı

Beşiktaş, kapanan Banvit Kulübü'nün altyapısında yer alan gençler başta olmak üzere çok sayıda gelecek vaat eden oyuncuyu bünyesine aldı. Siyah Beyazlıların bu tarihi projesinin başarısı Türkiye basketbolu için de bir milat olabilir.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki