BEŞİKTAŞ'A ROMAİN SAİSS PİYANGOSU!

Beşiktaş'ta, bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcuya Avrupa devleri talip oldu...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mayıs 2023, Perşembe

Nottingham Forrest Beşiktaşlı Saiss’in Peşini Bırakmıyor

İngiliz kulübü ara transfer döneminde Faslı stoperi kadrosuna katmak için yoğun çaba harcamıştı. Saiss’le anlaşan Nottingham Forest son dakikada ortaya çıkan pürüzler nedeniyle transferi yetiştirememişti. İngiliz ekibinin sezon sonunu beklediği ve 33 yaşındaki başarılı stoperi renklerine bağlamak için Beşiktaş’a yeni bir teklif yapacağı ifade edildi. İngiltere’ye dönmeye sıcak bakan Saiss’in kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş’tan ayrılabileceği kaydedildi.

GÜNEŞ 'KALSIN' DİYOR

Siyah-Beyazlılar, Teknik Direktör Şenol Güneş’in savunmada en çok güvendiği isimlerden biri olan Saiss’i kolay kolay bırakmak istemiyor. Beşiktaş’ın Faslı futbolcuyu 4-5 Milyon Euro'dan aşağı bir bonservis bedeline satmayacağı öğrenildi. Resmi teklifte bulunması halinde Nottingham Forest’ten 5 Milyon Euro talep edileceği aktarıldı.

Beşiktaş, Wolwerhampton’da 6 sezon aralıksız forma giyen Saiss’i sezon başında bedelsiz transfer ederken 2+1 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Fas Milli Takımı ile Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda yarı final oynayan Saiss buradaki başarısıyla da Avrupa piyasasında adından söz ettirmeyi başarmıştı.

TEK GOLÜNÜ DERBİDE ATTI

Romain Saiss, Beşiktaş formasıyla 26 resmi maça çıkarken 1 gol, 2 asiste imza attı. Tayyip Talha Sanuç’un sezonu kapatması üzerine sağ stoper pozisyonuna geçiş yapan Faslı savunmacı tek golünü Vodafone Park’ta Galatasaray’ı 3-1 yendikleri derbide kaydetti.

Milliyet 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki