BEŞİKTAŞ'A UEFA'DAN KÖTÜ HABER GELDİ!

UEFA, vadesi geçmiş borçları gerekçesiyle Beşiktaş’ın 2021-22 sezonunda Avrupa’dan elde edeceği gelirin yüzde 15’ine el koyacak...
Haberin yayılanma tarihi:24 Mart 2021, Çarşamba

Beşiktaş'ın 30 Eylül 2020 tarihinde süresi dolan ödemeyi gerçekleştirmemesi nedeniyle 2021-22 sezonunda UEFA organizasyonlarından elde edeceği gelirin yüzde 15'ine el koyulacağı duyuruldu.

Açıklamada, Siyah-Beyazlı ekibin ödemeyi zamanında yaptığına ilişkin kanıtını 30 Haziran'a kadar sunması halinde verilen söz konusu cezanın kaldırılacağı da vurgulandı.

İŞTE O AÇIKLAMA

UEFA Kulüp Mali Kontrol Organı CFCB Karar Odası (CFCB), CFCB Baş Müfettişi tarafından kendisine sevk edilen Beşiktaş JK (TUR) davasında belirlenen kulüp izleme gerekliliklerinin yerine getirilmediğine ilişkin bir karar almıştır. UEFA Kulüp Lisanslama ve Finansal Fair Play Yönetmeliklerinde. Özellikle Beşiktaş JK, belirlenen süreler içinde gecikmiş ödeme taleplerini karşılayamadı. CFCB Karar Dairesi, Beşiktaş JK'nın 2021/2022 sezonunda yer aldığı UEFA kulüp müsabakalarına katılımından Beşiktaş JK'nın alacağı gelirin% 15'ini, Beşiktaş JK'nın kanıtlayamaması halinde kalıcı olarak stopaj uygulamaya karar verdi. (30 Haziran 2021 tarihine kadar) 30 Eylül 2020 tarihi itibarıyla vadesi geçmiş borç olarak belirlenen tutarları ödedi. Bu karar, UEFA Kulüp Mali Kontrol Organını yöneten Usul kurallarının 34 (2) Maddesi ve UEFA Tüzüğünün 62 ve 63. Maddeleri uyarınca Spor Tahkim Mahkemesine temyiz edilebilir.

DUYDUK MU?

ÖZEL HABER  

 

Etiketler: UEFA   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki