BEŞİKTAŞ'IN BOUPENDZA PLANI HAZIR!

Kara Kartal'ın Fransız hoca Valerien Ismael'in alınmasını istediği Aaron Boupendza ile tekrar görüşmeye hazırlanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mayıs 2022, Çarşamba

İşte Beşiktaş'ın Bitirmeyi Planladığı Transfer Formülü

Devre arası dönemde Siyah Beyazlıların transfer listesine giren ve menajer bazında görüşmelerin yapıldığı Aaron Boupendza konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Katar ekibi Al-Arabi forması giyen 25 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Valerien İsmael "Gelmesini çok isterim" raporu verdi. Ismael'in raporu sonrası Beşiktaş yönetimi işleri daha ciddiye almaya başladı. Katar'da mutsuz olduğu bilinen Gabonlu futbolcu ile bir görüşme daha yapılması için harekete geçildi. Beşiktaş'ın Boupendza'ya önereceği rakam üzerinde çalıştığı kaydedildi.

ÖNCE OYUNCU SONRA KULÜP

Gelen haberlere göre Siyah Beyazlıların maaş olarak 2 Milyon Euro seviyesine kadar çıkacağı belirtildi.Önce oyuncu ile anlaşmaya çalışacak olan Beşiktaş yönetimi, oyuncudan 'okey' alması halinde kulübü ile pazarlıklara başlayacak. Ayrıca Aaron Boupendza da Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA PLANI!

Sözleşmesi 2024'te bitecek olan Aaron Boupendza satın alma opsiyonlu kiralanmaya çalışılacak. Piyasa değeri 7 Milyon euro civarında olan 1.80 boyundaki forvet, bu sezon bu sezon Al-Arabi'de 22 karşılaşmaya çıkıp 10 gol kaydetti.

HOCANIN 2 SEBEBi VAR !

Ismael'in Boupendza'yı istemesinde 2 neden bulunuyor.

Bunlarda ilki, daha önce Hatay forması giyen futbolcunun Lig'i tanıması.

Diğer sebep ise natifli bölgelerde oynayabilmesi.

İsmael, asıl mevki merkez forvet olmasına rağmen kanat forvet olarak da görev yapabilen Boupendza'yı Larin'in yerine düşünüyor. Hatayspor'da gösterdiği performansla zirve yapan Boupendza, Al-Arabi takımına transfer olmuştu.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki