BEŞİKTAŞ'IN GODİN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI!

Kara Kartal, stoper transferi yapacak...
Haberin yayılanma tarihi:24 Temmuz 2021, Cumartesi

Siyah-Beyazlıların Diego Godin İçin Yaptığı Transfer Teklifi Ortaya Çıktı

Yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi hem de Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek Beşiktaş, stoper transferi yapmak için düğmeye bastı. Beşiktaş'ın Diego Godin'e yaptığı transfer teklifi ortaya çıktı.  Cagliari ile transfer görüşmeleri devam ediyor Yönetim, oyuncularla yaptığı pazarlıklardan olumlu görüş aldı ve kulübü ile de temaslarına devam ediyor.

Beşiktaş'ın Transfer Teklifi Ne?

Beşiktaş'ın, 3 Milyon Euro net kazancı olan 35 yaşındaki oyuncu için Cagliari'ye bu paranın yüzde 50'sini karşılama teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Cagliari Godin'i Göndermek İstiyor

İtalyan temsilcisi de ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntıları hafifletmek ve maliyeti düşürmek için Godin'i göndermek istiyor.

Oyuncu Transfere Sıcak

Beşiktaş oyuncuya 1+1 yıllık teklif sundu, opsiyonu da maç sayısına bağladı. Uruguaylı futbolcu da teklife sıcak yaklaşıyor.

Kariyer Performansı

Kariyeri boyunca forma giydiği 585 karşılaşmada 36 gol attı ve 21 gol pası veren futbolcu, Uruguay Milli Takımı'nda 146 maçta 8 gol atı. Godin, Inter, Atletico Madrid, Cagliari, Villarreal gibi ekiplerde de oynadı. Futbolcu 1 kez Copa America, 2 kez de UEFA Kupası kazanmıştı.

Sık Sakatlanan Bir Oyuncu Mu?

Şu ana kadar Antonio Conte, Simeone, Pellegrini gibi önemli teknik direktörlerle çalışan Godin, geçen sezon 1 kez sakatlandı ve 2 maçı kaçırdı. Son 2 sezonda ise toplam 3 kez sakatlandı.

Ajansspor

Etiketler: Godin   Transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki