BEŞİKTAŞ'IN GÜNEŞ!İ..

Tecrübeli teknik adamın yönetiminde Konferans Ligi elemelerinde 6’da 6 yapan Kara Kartal, resmi maçlarda da son 23 maçtır kaybetmiyor...
Haberin yayılanma tarihi:02 Eylül 2023, Cumartesi

Güneş’le Önemli Bir Yükseliş Yaşayan Beşiktaş’ta Camianın Deneyimli Hocaya Güven Tam;

Kara Kartal UEFA Konferans Ligi Play-Off rövanş maçında Dinamo Kiev’i 1-0 yenip gruplara kalmıştı. Beşiktaş bu sonuçla Kupa 3’te gruplara geçiş hakkı kazanırken bu sezon Avrupa’da alınan 6 maçta 6 galibiyet göz kamaştırdı.

Siyah Beyazlıların resmi maçlardaki yenilmezlik serisi ise bu mücadeleyle birlikte tam 23 maça çıktı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde büyük bir çıkışa imza atan Kara Kartal, 19 galibiyet ve 4 beraberlikle geçtiği bu periyotta en son mağlubiyetini 4 Şubat’ta Sivasspor karşısında 1-0’lık sonuçla almıştı. Takımın bu yükselişi, camiayı oldukça memnun ederken teknik direktör Şenol Güneş’e olan saygı da her geçen gün artıyor.

‘Sinerjiye İhtiyacımız Var’

Başarılı hoca, Dinamo Kiev maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bu sezon başladığımız UEFA Konferans Ligi elemelerinden sonra gruplara katılmayı hak ettik. Geçmiş dönem oynadığımız maçların üstüne koyarak geldiğimizi düşünüyorum. Oyun olarak sonuç olarak hak ettiğimiz bir gün oldu. Taraftarlarımızla bütünleştik, oyuncular elinden gelen gayreti gösterdiler. Verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştılar. Rakibe oynama izni vermediğimiz zamanlar içinde devamlı üstündük. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarımız başından itibaren destek oldu. Hem sahayı doldurdu hem de sinerjisini sahaya yansıttı. Pazar günü de buna ihtiyacımız var, daha fazla ihtiyacımız var. Çünkü takım fiziksel bir yorgunluk geçirecek, bu normaldir. Zihinsel olarak da kazanmanın rehavetini bir an evvel atmamız gerekiyor” dedi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki