Beşiktaş'ın Kaybolan Kulübü Bulundu!

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar'ın 1.3 Milyon Lira verdik takım aldık. Ama ortada ne takım ne para var" açıklamasının yankıları devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:20 Şubat 2020, Perşembe

Beşiktaş, Kocaeli Birlikspor'u satın aldı mı? Beşiktaş, Kocaeli Birlikspor'a ne kadar ücret ödedi? Kocaeli Birlikspor neden kapandı?

Beşiktaş'ın kasasından ne kadar para çıktı ve para geri döndü mü?

''PARAYI TRANSFERE HARCADIK''

Konuya ilişkin dönemin Kocaeli Birlikspor Başkanı Erhan Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, yaşananları tek tek anlattı: "2017 yılında Kocaeli Birlikspor'un başkanı olduğum dönemde 10 Milyon Lira karşılığında Beşiktaş ile anlaşma sağladık. Kocaeli Birlikspor'un ismi Anadolu Kartalları olacaktı ve Beşiktaş'ın pilot takımı olacaktı. O dönem bizim kulübümüze kapora olarak 1 milyon 300 bin lira ödeme yapıldı, biz de bu ödeme yapılınca taksiklerin arkası gelir diye düşündük.

Beşiktaş'tan kulübümüze gelen 1.3 milyon TL'lik ücreti o dönemki futbolcularımıza prim olarak dağıttık.

O dönem Kocaeli Birlikspor'un ligde ilk 2 için ve play-off için iddiası vardı. Devre arasında da birçok transfer yaptık, sonrasında birçok yanlış karar aldık ve görevi bıraktık. Beşiktaş'ta o dönem görev yapan Metin Albayrak süreci yakından biliyor. Metin Albayrak ve Fikret Orman'a neden anlaşmanın gerçekleşmediğini sorabilirsiniz” dedi.

Konuya ilişkin olarak, Metin Albayrak'a ulaşmaya çalıştık ancak kendisinden bir geri dönüş alınamadı

Beşiktaş Kulübü, Mayıs 2017'de yapılan olağan ve mali genel kurulda yapılan oylamada KocaeliBirlikspor'un hisselerinin tamamının 10 milyon liraya alınmasını kararlaştırmıştı. Kulüp, Şubat 2018'de Maden Grup'a satıldı. Körfez Spor Kulübü önce 3. Lig'e daha sonra da Bölgesel Süper Amatör Lig'e düştü. Ancak kulüp bu sezon müracaatta bulunmadı ve kapandı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki