BEŞİKTAŞ'IN ÖNLENEMEZ ÇÖKÜŞÜ!

Ercan TANER yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ocak 2020, Salı

ŞAMPİYONLUK MUCİZELERE KALDI

Ligde ikinci devrenin, 18. haftanın en önemli maçında Sivasspor lider gibi oynadı ve 10 kişi kalmasına rağmen kazandı. Bu galibiyet haklı bir galibiyetti Sivasspor için. Beşiktaş için şampiyonluk artık mucize.

“Kalecin Alman olacak der” bu işi biraz bilenler. Ama Karius hariç herhalde! Liverpool'u Şampiyonlar Ligi finalinde yaktıktan sonra yolu İstanbul'a düşen arkadaşımızın rehabilitasyon tedavisi tüm hızıyla sürüyor! 58 maçta 84 gol yedi Karius. Kalede sevimli bir hayalet var sanki! Gençlerbirliği maçı hariç, kupalar dahil son 7 maçında 6 yenilgi alan, orta sahası üretemeyen Beşiktaş'ın kadrosu, bakalım ligde ve kupada nereye gidecek çok merak ediyorum!

AVCI AV OLDU

Beşiktaş’ta en çok tartışılan isim Teknik Direktör Abdullah Avcı. Toplamda 27 resmi maça çıkan Avcı, 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. 39 gol atmasına karşın 45 kez kalesini kapatamayan siyah-beyazlılar, iki karnesinde ekside görünüyor. 7. ve 14. haftalar arasında ligde müthiş bir grafik yakalayan Beşiktaş, bu tarihten sonra lig, Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 7 resmi maçta sadece 1 galibiyet elde edebildi.

Skor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki