Beşiktaş'ın Transfer Listesi Belli Oldu!

Gelecek sezonun çalışmalarına başlayan Kara Kartal, transferde önemli girişimler yapacak...
Haberin yayılanma tarihi:07 Temmuz 2020, Salı

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde listesini belirleyen Siyah Beyazlıların, kadrosuna nokta atışlar yapmak istediği ve gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadroyu oluşturmayı hedeflediği kaydedildi.

Süper Lig'in 30. haftasında, deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak Beşiktaş, bir yandan ligi ilk 3 sırada bitirmenin hesaplarını yaparken, diğer yandan da transfer için çalışmalarına hız verdi. Bu bağlamda Başkan Ahmet Nur Çebi, transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ve Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yol haritasını belirleyen Siyah Beyazlıların gündemindeki isimler belli oldu.

1. ÖNCELİK KALECİ TRANSFERİ

Loris Karius'un ayrılığının ardından kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet eden Siyah Beyazlıarın 1. önceliğinin kaleci transferi olduğu ifade edildi. Gelecek sezon kalesini tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen Beşiktaş'ın, listesinin 1. sırasına Joe Hart'ı aldığı ifade dildi.

Gelecek Sezonun Çalışmalarına Başlayan Kara Kartal Transferde Önemli Girişimler Yapacak

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde listesini belirleyen Siyah Beyazlıların, kadrosuna nokta atışlar yapmak istediği ve gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadroyu oluşturmayı hedeflediği kaydedildi. Beşiktaş'ın transfer listesi belli oldu!  Süper Lig'in 30. haftasında, deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak Beşiktaş, bir yandan ligi ilk 3 sırada bitirmenin hesaplarını yaparken, diğer yandan da transfer için çalışmalarına hız verdi. Bu bağlamda Başkan Ahmet Nur Çebi, transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ve Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yol haritasını belirleyen Siyah Beyazlıların gündemindeki isimler belli oldu.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Bu ay sonunda Manchester City ile sözleşmesi sona erecek Claudio Bravo'ya Beşiktaş yönetiminin kısa süre içerisinde resmi teklif götüreceği ve görüşmelerin başlanacağı dile getirildi.

STOPERE TAKVİYE

Sezonun sona ermesiyle beraber Domagoj Vida'ya gelecek teklifleri değerlendirmesi beklenilen Beşiktaş'ın, Hırvat yıldız yerine 2 ismi transfer listesine aldığı kaydedildi. Beşiktaş'ın savunmada 1. adayının şu anda Alanyaspor forması giyen Welinton olduğu dile getirildi.

2. ADAY TOTTENHAM'DAN

Corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle yaşadığı mali problemlerle beraber transfer rotasını bonservissiz ya da maliyeti düşük isimlere yönelten Kara Kartal'ın 2. adayının serbest oyuncu statüsünde olan Vertongen olduğu dile getirildi. Kara Kartal'ın, Vertongen transferi için temaslarda bulunduğu ifade edildi.

Yeni Asır

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki