BEŞİKTAŞ'IN YENİ SAĞ BEKİ ATİBA'DAN!

'Scout Atiba' Rosier'in natifini buldu...
Haberin yayılanma tarihi:01 Nisan 2021, Perşembe

Beşiktaş Orlando City Forması Giyen Richie Laryea'yı Takibe Aldı

Kartal, Rosier transferi bitirilemezse MLS ekibin kapısını çalacak. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş’ta Valentin Rosier’in natifi için öneri Atiba’dan geldi. Kanadalı futbolcu, sağ bek vatandaşı Richie Laryea'yı Beşiktaş'a önerdi.

Rosier’in Transferindeki Engel Maliyet

Sezona Sporting Lisbon’dan kiraladığı Valentin Rosier ile başlayan Beşiktaş, etkili bir performans ortaya koyan 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini almak istiyor. Ancak Rosier’in yüksek maliyeti bu transferdeki en büyük engel. Beşiktaş, Sporting Lisbon’un kapısını 2 milyon Euro’luk bir teklifle çalarken, Portekiz ekibi ise 4 milyon Euro istiyor. Kartal, bu nedenle B planını da devreye soktu.

Atiba Önerdi, Beşiktaş listeye Ekledi

Siyah - Beyazlılar, Atiba’nın Kanada Milli Takım'ından arkadaşı olan ve Beşiktaş’a önerdiği Richie Laryea’yı transfer listesine ekledi. Beşiktaş scout ekiplerinin de Laryea'yı takip ettiği ve olumlu rapor verdiği belirtildi. Beşiktaş, Rosier için Sporting Lisbon ile anlaşmaya varamazsa Richie Laryea ile resmi görüşmelere başlayacak.

Richie Laryea Kimdir ve Kaç Yaşında? Kariyer Performansı...

MLS ekibi Toronto'da forma giyen Richie Laryea’nın kulübüyle olan sözleşmesi devam ediyor. 26 yaşındaki futbolcunun bonservis bedeli ise Transfermarkt verilerine göre 2.5 milyon Euro. Kariyerinde Akron Zips, Orlando City ve Toronto FC formaları giyen Laryea, 106 maçta forma giyerken 9 gol atıp 15 asist yaptı. 26 yaşındaki futbolcu, 9 golden 1’ini ise 8 maça çıktığı Kanada Milli Takımı’nda kaydetti.  1.75 boyunda olan Laryea, sağ bek ile birlikte orta sahanın sağında da forma giyebiliyor. 

Daha Önce de 'Larin' Demişti

2013’ten bu yana Beşiktaş’ta forma giyen ve sergilediği performansla taraftarın gözbebeği olan Atiba Hutchinson, Siyah - Beyazlılarda saha dışında da adeta bir scout gibi. Atiba, daha önce de Larin’e kefil olmuş, Beşiktaş o dönem Larin’i kadrosuna katmıştı. İlk sezonu istediği gibi geçmeyen Larin, daha sonra Zulte Waregem'e kiralandı. 25 yaşındaki forvet, bu sene çıkışa geçti ve 18 gol atıp 4 asist yaptı. Premier Lig kulüplerinin peşinde olduğu Larin’i 1.8 milyon Euro’ya kadrosuna katan Beşiktaş, şimdi golcü futbolcu için kapıyı 15 milyon Euro’dan açıyor.

 

Aspor 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki