BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİ BASKETBOL MAÇINDA OLAY ÇIKARDI!

Beşiktaşlı Yönetici Olay Çıkardı, Sahadan Atıldı...
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2020, Pazar

Beşiktaş'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Umut Şenol, Petkim Aliağa-Beşiktaş basketbol maçı sonrası olay çıkardı ve sahadan atıldı.

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki sekizinci hafta maçında Beşiktaş’ı konuk eden Aliağa Petkimspor karşılaşmadan 82-74 galip ayrılırken Beşiktaş yöneticisi Umut Şenol maç sırasında ve karşılaşma sonrası yaptığı davranışlarla mücadeleye damga vuran isim oldu.

BEŞİKTAŞ YÖNETİCİSİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN ŞAHIS MAÇ BOYU SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU..”

Aliağa Petkimspor yöneticileri “Üzerinde eşofmanı, 2 çocuğu ve karısı ile beraber Protokol Tribinü kurallarını hiçe sayan ve kendisini Beşiktaş Basketbol Sorumlusu olarak tanıtan Umut Şenol isimli zat maç öncesi Covid test’i yaptırmamış olmasına rağmen, sahaya girip, Beşiktaş bench’ine gidip, bir şeyler söyledi.Şenol, sonrasında TBF gözlemcisi tarafından saha dışına çıkarıldı. Bahsi geçen şahıs tüm maç boyunca Aliağa Petkimspor’lu oyunculara ve hakemler sözlü tacizde bulundu.

Umut Şenol, maç sonunda da Petkim Spor’lu oyuncular soyunma odasına girerken sözlü tacizlerine devam etti ve protokol tribününde olay çıkardı..”

Beşiktaş Yöneticisi Umut Şenol maç bitimi agresif ve saldırgan tavırlarına devam edince Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve Belediye Başkan Serkan Acar tarafından salon dışında teskin edilmeye çalışıldı. Maçı Vip Tribünden izleyen protokolün maç boyu soğukkanlı davranıp Şenol’un kışkırtıcı tavırlarına yanıt vermemesi sonucunda olası tatsız olayların önüne de geçilmiş oldu.

Kuzeyegehaber / Kartalhaber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki