Beşiktaş'ta Ariedo Braida Bombası!

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetici Erdal Torunoğulları yönetiminde transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş için İtalyan basınından flaş bir iddia gündeme geldi...
Haberin yayılanma tarihi:13 Aralık 2019, Cuma

Daha Önce Milan ve Barcelona'da Çalışan Dünyaca Ünlü Futbol Adamının Yolu Türkiye'ye Düşebilir

Devre arasında doğru takviyelerle şampiyonluğa yürümek isteyen Beşiktaş'da çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

 Ocak transfer dönemi öncesinde scoutlarıyla tüm dünyada araştırmalar yapan Beşiktaş'ta artık son karar transferin yeni patronunun olabilir.

Profesyonel bir kadro ile çalışmak isteyen Ahmet Nur Çebi, maliyeti düşük ancak kaliteli isimleri kadroya dahil ederek gücüne güç katmak istiyor. Bu bağlamda Siyah-Beyazlıların futbol komitesi artık bir İtalyan'ın eline geçebilir.

Daha önce Mr Ajax adıyla bilinen Hollandalı futbol adamı Sjaak Swart ile çalışmak için kolları sıvayan Beşiktaş, bu görüşmelerden olumlu sonuç alamamıştı. Teknik direk Abdullah Avcı'nın gelişimine de katkıda bulunacak dünyaca ünlü bir isimle çalışmaya hazırlanan Kara Kartal'da Ariedo Braida ismi gündeme geldi. İtalyan devi Milan'a yakın kaynaklarda yer alan habere göre Beşiktaş, dünyaca ünlü futbol adamı Ariedo Braida ile görüşme halinde.

İtalyan devi Milan'a yakın kaynaklarda yer alan habere göre Beşiktaş, dünyaca ünlü futbol adamı Ariedo Braida ile görüşme halinde.

Şu anda Barcelona'da scout olarak görev yapan Braida, 2002-2013 arasında Milan'da futbolun başındaydı. Ünlü futbol adamı 2013'ten bu yana ise Barcelona'da görev alıyor. 73 yaşındaki futbol adamı, futbolculuk kariyerinde Udinese, AC Pisa 1909, Brescia Calcio, Mantova FC, Varese Calcio, Cesena FC, SSD Palermo, AC Monza ve AC Sant'Angelo 1907'de forma giymişti.

1981-86 yılları arasında İtalyan ekibi AC Monza'da Sportif direktör olarak kariyerine başlayan Braida, daha sonra 86-2000 ve 2013-14 sezonları arasında Milan'da yer almıştı. İtalyan futbol adamı son olarak Barcelona'da görev yapıyordu.

Fotomaç

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki