BEŞİKTAŞ'TA AYRILIK RÜZGARLARI!

Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıklayan Beşiktaş'ta transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:29 Ocak 2020, Çarşamba

Süper Lig'de, geride kalan 19 haftada 30 puan toplayabilen ve 7. sırada bulunan Siyah Beyazlıların yıldız oyuncusunu renklerine bağlamak için İtalyan ekibi girişimlere başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gelecek haftalarda yükselişe geçerek ligi üst sıralarda bitirmek isteyen Beşiktaş'ta transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor.

İtalyan ekibi, Beşiktaş'ın yıldız oyuncusunu renklerine bağlamak amacıyla girişimlere başladı.

İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 7 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Lecce'de teknik direktör Fabio Liverani'nin yönetimden transfer istedi. Roma'da yeteri kadar forma şansı bulamayan ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Mert Çetin'i kadrosuna katmaya hazırlanan Lecce'nin Burak Yılmaz için de Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi.

Yaz ayı transfer döneminde dönemin Beşiktaş başkanı Fikret Orman'dan üç kez istediği Burak Yılmaz'ı şimdi de Ahmet Nur Çebi'den talep eden Lecce'nin görüşmelere başlayacağı kaydedilirken, tecrübeli golcünün de kariyerine Serie A'da devam etmeye sıcak baktığı bildirildi. Bu sezon 14 maçta forma giyen Burak Yılmaz 7 gol 2 asistlik performans sergiledi. 59 kez milli takımda oynayan Burak Yılmaz geçtiğimiz günlerde tatil için İtalya'ya gitmişti.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki