BEŞİKTAŞ'TA BAHAR TEMİZLİĞİ!

Beşiktaş’ta, 550 kişinin toplu aidatının yatırdığı tespit edilen bazı kongre üyeleri disipline sevk edildi..
Haberin yayılanma tarihi:26 Mart 2021, Cuma

Hakan ÖNCÜL / Özel Haber

Siyah Beyazlı Yönetimden KPMG Raporları Açıklaması Öncesi Sürpriz Bir Hamle Geldi

Beşiktaş yönetimi, içerisinde Fikret ORMAN’ın eski idarecilerinde Erdal KARACAN ve uzun yıllardır kulübün personel/sporcu servis işlerini yüksek meblağlar karşılığı aldığı konuşulan Atilla KALECİKLİ gibi isimlerinden de bulunduğu 550 kişininin Toplu Aidatını Ödediğini tespi ettiği bazı kongre üyelerini Disiplin Kuruluna sevk etti.

FİTİLİ MESUT URGANCILAR ATEŞLEDİ

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, 2020 Aralık ayında gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulunun ‘Toplu Aidat’ konusu ile mücadele edileceğini belirtmiş ve şu açıklamalarda bulunmuştu.

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

‘’Toplu aidat tartışılabilir şeyler ama bir de yazılı olmayan ahlaki kurallar var. Kulüple geçmişte ticari ilişkisi olmuş ya da yönetim kurulu koltuğunda oturan eski yöneticiler, onlarca, yüzlerce kişinin yıllık üyelik ücretini ödemiş. Beşiktaş Tüzüğü bu konuda çok açık. Bundan sonraki süreçle ilgili yönetim kurulu kararı aldık. Bu şekilde yatırılan aidatları, yatıran kişilere iade edeceğiz. Ayrıca diyeceğiz ki: "Topluca yatırmış olduğu kişilerin aidatları iade edilmiştir." Yıllık ücreti yatırılan üyelere de "Siz içinize sindirirsiniz, sindirmezsiniz bilemeyiz ama sizin üyelik ücretiniz şu kişi tarafından yatırılmıştır. Ama biz bu parayı iade ettik. Birazcık Beşiktaş sevginiz varsa bunu kendiniz yatırırsınız" diyeceğiz. Bu kararı aldık ve telefonlarımız çalmaya başladı. "Kim oluyorsunuz da kimin neyi nasıl yatıracağına karışıyorsunuz. Sizi mahkemeye vereceğiz" diyorlar. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Beşiktaş Yönetim Kurulu'nu mahkemeye verin ki, biz de Beşiktaş'a onlarca, yüzlerce kişinin aidatını yatırmaya çalışanları ve bindirilmiş kıtaları afişe edelim. Sonra da Beşiktaş camiasına soralım, "Ahlaklının mı yanındasınız, ahlaksızın mı?" Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan maddi manevi menfaat bekleyen ve geçmişte nemalanan insanlara ihtiyacı yok.’’

DUYDUK MU?

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki