BEŞİKTAŞ'TA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI!

Beşiktaş'ın sezon başında Atletico Madrid'den kiraladığı Francisco Montero, şu ana kadar gösterdiği performansla sınıfta kaldı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Kasım 2020, Cumartesi

Son olarak Gaziantep FK maçında tel tel dökülen, yenilen ilk golde ve kaleci Ersin'in kırmızı kart görmesinde başrol oynadı.

Beşiktaş'ın sezon başında Atletico Madrid'den büyük umutlarla kiraladığı Francisco Montero performansıyla hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Savunmada güven vermeyen İspanyol stoper, Gaizantep FK maçına da yaptığı hatalarla damga vurdu.

ERSİN'İ YAKTI!

Karşılaşmanın henüz ilk bölümünde sakatlanan Welinton'un yerine oyuna dahil olan Francisco Montero, Brezilyalı stoperi adeta mumla arattı. Mirallas'ın golünden önce Dicko'yu engelleyemeyen İspanyol stoper, kaleci Ersin'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda da başroldeydi. Avantajlı durumda olmasına rağmen Muhammet Demir'i durduramayan Montero, Ersin'i de yakarken, büyük eleştiri topladı.

EKSİ 2 AVERAJ!

Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ın gol averajı da eksi 2'ye düştü. Süper Lig'de çıktığı 7. karşılaşmada 3. yenilgisini alan Siyah-Beyazlı takım attığı 10 gole karşılık, kalesinde 12 gol gördü.

Skorer

Etiketler: Montero   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki