BEŞİKTAŞ'TA DENETİM SÜRÜYOR!

Siyah-Beyazlılarda, Fikret Orman döneminin incelenmesi konusu halen netlik kazanmadı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Aralık 2020, Cumartesi

Beşiktaş Yönetimi Bir Yıldan Uzun Süredir 2009-2019 Yılları Arasındaki Faaliyetleri İle İlgili Özel İnceleme Yaptırıyor

Ancak incelemeyi yapan firma bir kez daha erteleme istedi. Gelen bilgiler göre, raporun açıklanması en iyi ihtimale şubat ayını bulacak.

YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİK! TORUNOĞULLARI YOK

Beşiktaş'ta 23 Aralık’ta yapılacak olan Futbol AŞ Olağan Genel Kurulu öncesi yönetim listesi belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Futbol AŞ Başkanı Erdal Torunoğulları ve Başkan Vekili Cenk Sümer listede yer almadı. Torunoğulları'nın dinlenmek istediği için yeni yönetimde yer almadığı öğrenildi.

İbra Oylaması Yapılacak

Nihai anlaşmayla Beşiktaş'ın da Fenerbahçe gibi uzun vadeli bir borç ödeme anlaşmasına sahip olması bekleniyor. Öte yandan 23 Aralık'taki şirket genel kurulunda ibra oylaması da yapılacak. Geçen sene yapılan oylamada eski başkan Fikret Orman ibra edilmemişti.

Gençlere Kalkan

Öze dönüş uygulaması kapsamında altyapıdan yetişen isimleri A takıma çıkarmaya başlayan Siyah-Beyazlılar, Ersin, Rıdvan, Kartal ve Erdoğan'ın sözleşmelerini 2025’e kadar uzatacak. Kulübün altyapısından yetişen Sergen Yalçın'ın göreve getirilmesinden sonra ‘Kartal Yuvası'ndan çıkan oyuncular daha fazla gözükmeye başladı. Kaleye transfer yapılmadı ve genç file bekçileri Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran'a güvenildi.

HEDEF 2025

Rıdvan Yılmaz sol bekte formayı kaptı. Genç oyuncuların gelişiminden memnun olan yönetim, kontrat harekâtına başladı. Ersin ve Rıdvan'ın yanı sıra kadroda bulunan diğer genç oyuncular Erdoğan Kaya ile Kartal Yılmaz'ın da sözleşmelerinin uzatılmasına karar verildi. Sözleşmeleri 2023'te sona erecek olan dört oyuncunun kontratları 2025'e kadar uzatılacak.

Ücretlere Zam!

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın onayıyla alınan bu kararla birlikte Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu'nun yıllık ücretlerinde de iyileştirme yapılacak. İki oyuncu da şu anda kulüpten yılda 200 Bin Lira ücret alıyor.

Türkiye 

 

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki