BEŞİKTAŞ'TA HEDEF 'NOKTA ATIŞI' TRANSFER!

Beşiktaş, yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mayıs 2023, Çarşamba

MEVKİLER BELİRLENDİ;

Siyah-Beyazlı kurmaylar, Şenol Güneş'le birlikte yeni sezonun transfer hedeflerini şimdiden belirlemeye başlarken bir stoper, iki orta saha, bir kanat ve bir forvet kadroya katılacak. Devre arasında olduğu gibi yaz döneminde de nokta atışı transferlerle takım üç kulvara da hazır hale getirilecek. Şenol Güneş yönetiminde yakaladığı müthiş çıkışla zirveye yaklaşan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun planlamasına da şimdiden başladı.

Kartal, bu sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Vincent Aboubakar, Onur Bulut, Omar Colley ve Amir Hadziahmetovic gelir gelmez takımın değişmezi olurken yaz döneminde de benzer şekilde nokta atışı hamleler hedefleniyor. Yönetim bir stoper, bir ön libero, bir 10 numara, bir kanat ve bir tane de natif forveti kadrosuna katacak.

REDMOND AYRILIRSA...

Siyah-Beyazlılarda sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Redmond'ın geleceği belirsizliğini korurken İngiliz yıldızla devam edilmemesi halinde bir kanat takviyesi daha gündeme gelecek.

GÖZLER YABANCI KURALINDA

Beşiktaş yönetiminin transfer için gözü ise yeni sezon için belirlenecek yabancı kuralında. TFF'nin yabancıyı serbest bırakması beklenirken kararın kesinleşmesinin ardından transferler için de rota netleşecek.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki