BEŞİKTAŞ'TA KILIÇLAR ÇEKİLDİ!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu toplantısında eski Başkan Fikret Orman ve yönetimi ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:30 Kasım 2019, Cumartesi

Ahmet Nur Çebi'nin Açıklamalarından Satırbaşları;

'Geldiğimizden beri günde 2 saatten fazla uyku uyumuyorum. Bir sözleşmeye imza attığında onu vermek zorundasın. Parasız hiçbir şey olmuyor. Bugün Beşiktaş var, yarın da olacak ama nasıl olduğu önemli.'

Son seçimde genel kurula katılan tüm Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum. Gördüğümüz kadarıyla açık ara bir seçim olması gerekçesiyle kendimde yoğun baskı hissediyorum. Bunun altından kalkabilmem için çok çalışmam gerekiyor. Bana güveniniz için çok teşekkür ediyorum.

''Ben Kaçacak Adam Değilim''

Bana 'Sen de İcra Kurulu başkanıydın' diyorlar. Ben İcra Kurulu toplantılarında bir yöneticiye Kartal Yuvasını sordum, 'Biz o konuları başkanla hallediyoruz' cevabını verdiler. Önümüzdeki 2-2.5 yılı 1.5 Milyar lira zararla kapatacağımızı düşünüyorum. Her kızdığında, her küstüğünde kaçacak adam değilim. Bana sen yıllarca abi deyip, her şeyi Ahmet ağabeyime sorarım demedin mi? Konu beni bertaraf etmekse 1.5 yıllığına bunu başardınız. Beşiktaş'ta bir israf dönemi yaşanmış kimsenin umurunda olmamış.

''Her Şeyi Denetleme Kuruluna Vereceğiz!''

Serdal Adalı, denetlenmeyi istemişti. Ben süreci uzatmak istedim. Onlar benim olduğum dönemi işaret etti. Benim de olduğum dönemim denetlenmesi için yazılı müracaat ettik. Bununla ilgili destek verebileceğimizi söyledik. Bu konuda tereddüdünüz olmasın. Her şeyi denetleme kuruluna vermeye açığız.

16-17 Milyon TL'lik çatıyı kenara bırakmışız 600 bin TL'lik fatura konuşuluyor. Biz hepsine bakacağız. 40 günü genel sekreterimle çalıştık, durum çok keyifli değil. Enkaz edebiyatı yapmayalım ama bir süre sonra hepimiz eski dönemleri unutacağız. Bu da Allah'a reva değil. Zor durumların nereden geldiğini bilmeden bizim çalışmamızı bizden isteyemezsiniz. Geçmişi de değerlendirmemiz gerekiyor. Geçmişi karıştırmayın, işinize bakın gibi söylemlerle karşılaşmak doğru olmaz. İsraf dönemi yaşanmış.

''Buyurun Beni Yıpratın''

Televizyona masraf ettik, maliyetini soruyorum, biz onu başkanla hallediyoruz diyorlar. Transferde görevli arkadaşlara kimi aldınız niye aldınız diyorum. Size bilgi verilmemesi konusunda başkan tarafından talimatlandırıldık diyorlar. Bunlara susmuşsam benden daha fazlasını beklemeyin. Arkamızdan sallamasın, yoksa yıpratırız demişler. Buyursun yıpratsınlar.

Fulya Otopark Meselesi

Fulya'da otoparkın 1 yıl kiralanması talep edildi. İnşaat bitmeden açtılar, böyle bir şey var mı? 1 yılda açmaya karar verdik. 1 senesiyle ilgili para ödenecekti, ne zaman gelecek para dedim, gelmeyecek dediler. Orada yapılacak masraflar vardı, kişilere oralara harcama yaptırdık dediler. Hayır bunu faturalandırsınlar dedim. Ek kontrat yaptırdık dediler. 1 yıllık kirayı muaf demişler. 1 yıllık kiranın 1 yıllık muafı mı olur? Sonra 15 yıllık kiraladık dediler. İcra kurulunda böyle bir şey olmadı dedim, başkan öyle istedi dediler.

Beni Bertaraf Etmek İstediler

Yapılan seçimlerin hepsi benim burada bertaraf edilmem için yapıldı. Bana yıllarca ağabey diyen, her şeyi Ahmet Ağabeye sorarım derken, seçim kararından benim haberim yoktu. Ümraniye'ye gittik, herkes bitmiş. Kimse gitmemiş aylarca. İnsanlara dokunacaksınız, dürüst olacaksınız. Tek beklenti bu. 

Bütün gelirlerimiz temlikli. Bir kuruş bize akan bir şey yok. Elektrik borcu için bile bir kuruş alamıyoruz. Maaşlar için alamıyoruz. Ben nereden bulacağım 10-15 Milyon Euro'yu? Hepsi bankaya temlik edilmiş.

Amatör Şubeler

Amatörler ve personel konusundaki tasarruflara bakalım. Anormal masraf var. Bana birileri küsecek biliyorum ama bunları yapmak zorundayım. N'olur bizi affedin. Ben sevgili ablamla kucaklaştım. Bana kırık değil. Biraz ağırıma gitti. Hürser Bey, Yusuf Tunaoğlu'nun kızı benim için değerdir. Benim oralarda ihtiyacım yok. Maaş veremiyoruz. Neden maaş veremediğimizi tartışalım. O hanımefendiye şirketimin kapılarını açtım, benimle çalışır mısınız dedim, teşekkür etti. Bu dengeleri kurmak zorundayım. 10 Milyon TL tasarruf sağlayacağız. Hentbol, yılda 10 Milyon TL zarar. Buna amatör mü diyorsunuz? Bu başka bir boyuta geçmiş. Kulübe gelen en büyük hacizler voleybol takımındaki bir kadından geliyor. 2 Milyon TL... Bu mu amatör? Böyle amatör olmaz.  Orada yolunu bulacak menajerler, amatör adı altındaki sporcuları kabul etmiyorum.

Sevgili Beşiktaşlılar, ben etten kemikten yapılmış sizin gibi insanlarım. Beşiktaş camiasının desteğini alamazsam dizlerimin üzerine çökerim. Dargınlıkları bırakmak istiyorum. Geçmişi bırakıp, eleştirileri yapıcı yapalım.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki