BEŞİKTAŞ'TA KIYAMET KOPACAK!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman dönemlerinde yapılan harcamaların dışında eski yöneticiler aleyhinde basında çıkan iddiaların da üzerine gitmeye başladı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Kasım 2019, Perşembe

Beşiktaş’ta gündem Ahmet Nur Çebi tarafından kurulan komisyon... bu komisyon Yıldırım Demirören ve Fikret Orman dönemlerinde yapılan harcamaları araştırıyor.

Ahmet Nur Çebi ayrıca  bir süredir aleyhlerinde basında çıkan iddialarla ilgili eski yöneticileri arıyor. Onlara işin gerçeğini soruyor.

Araştırma Devam Ediyor

Başkan aradığı eski yöneticilere, ''ortaya atılan iddialardan ben ve yönetim kurulu olarak çok rahatsızız. Kimin ne zarar verdiğini inceleme altına aldık. Araştırıyoruz. Ama basında çıkan iddialara da kayıtsız kalmayacağız. Çıkın hakkınızda ortaya atılan iddiaları temizleyin'' restini çekmiş durumda. Ayrıca İkinci Başkan Erdal Torunoğulları da, aleyhlerinde haberler yapılan eski yöneticilere, ''elimizdeki belgeleri sunmaya hazırlanıyoruz'' hatırlatmasında bulundu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Olayı Patlamıştı

Beşiktaş'ta son olarak eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bir loca sahibinin locasını izinsiz kullandığı iddia edilmişti. Hatta Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bu locayı Ekrem İmamoğlu'na tahsis ettiği de iddialar arasındaydı.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki