Beşiktaş'ta Savunma Alarmı!

Ziraat Türkiye Kupasında Erzurum'a 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta, defanstaki hatalar teknik heyeti endişelendiriyor.
Haberin yayılanma tarihi:18 Ocak 2020, Cumartesi

Oynadığı son 6 resmi karşılaşmasında sadece 1 galibiyet alabilen Beşiktaş, kalesinde 15 gol gördü. Avcı, Sivas maçı öncesi defansı uyardı.

Son 6 resmi maçında sadece 1 galibiyet alan Siyah- Beyazlılar, kalesinde ise 15 gol gördü. Lige kötü bir giriş yapan Beşiktaş, G.Saray'ı 1-0 yendiği derbinin ardından yükselişe geçmiş, 9 resmi maçta 8 galibiyet alıp sadece Avrupa Ligi'nde Braga'ya mağlup olmuştu.

Ligde üst üst 6 maç kazanan Kartal, bu periyotta 8 gol yerken ligdeki 6 maç baz alındığında ise kalesinde sadece 4 gol görmüştü.

Kara Kartal'ın çıkışı ise Wolves maçına kadar sürdü. İngiltere'de rakibine 4-0 kaybeden Kartal, sonrasında ise sırasıyla Malatya, Erzincan, F.Bahçe ve Erzurum'a mağlup olurken sadece G.Birliği'ni yenebildi. Bu periyotta ise 6 resmi maçta kalesinde 15 gol gördü. Tecrübeli çalıştırıcının savunma konusunda alarm verdiği ve Sivas maçında bu hataların tekrarlanmaması konusunda uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

15 SEZONDUR KAYBETMİYOR

Beşiktaş'in ikinci yarısının ilk haftasında lider Sivas ile karşılaşacak. Kartal, son 15 sezonda ikinci yarıda oynadığı ilk maçlarda kaybetmedi. 15 maçta 12 galibiyet alan Kara Kartallar, 3 kez de berabere kaldı. Beşiktaş, ikinci yarının başlangıç maçlarındaki son yenilgisini 2003-04 sezonunda olaylı geçen ve 5 kırmızı kart gördüğü  karşısında almıştı.

Fotomaç

Etiketler: Defans   BEŞİKTAŞ   gol   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki