'BEŞİKTAŞ'TAN BAŞKA TAKIMI DÜŞÜNMEDİM!'

Beşiktaş'ın İspanyol ekibi Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Francisco Montero, basın toplantısı düzenledi...
Haberin yayılanma tarihi:18 Ekim 2020, Pazar

"BEŞİKTAŞ, KARİYERİMDE BÜYÜK BİR ADIM"

"Beşiktaş formasını giymek kariyerimde attığım büyük bir adım. Beşiktaş forması giymek benim için başarı sayılır. 1 sene Deportivo'da kiralık oynadım. Sonra hocam Simeone ile görüşme fırsatım olmadı. Menajerim bana Beşiktaş'ın teklifini sunduğunda kararımı verdim. Başka takımlarda oynamayı hiç düşünmedim."

GÖZLÜĞÜNÜ NEDEN ÇIKARDI?

Hocamız talep ettiği sürece takıma katkı yapmak için her pozisyonda oynayabilirim. Gözlükle oynamayı denedim ama rahatsız etti. Sahadaki görüşümü kısıtladığı için çıkarmaya karar verdim.

"GOLÜ SADECE KALECİ VE SAVUNMA YEMEZ"

"Takım gol yediği zaman, bizim gibi çok gol yiyen takımlarda defans ve kaleci hatalı bulunur ama bu bir takım çalışması. Kollektif bir Bunu daha yukarıya çıkarmamız lazım. Herkes 11'de oynamak ister, ben elimden geldiğince performansımı yukarı çekmeye çalışıyorum. Oynayacak ikiliyi hoca belirliyor, kimin oynayacağı hocanın kararı. Oyuncular olarak bize söylenen kurallara uymaya çalışıyoruz."

KİMİNLE DAHA RAHAT OYNUYOR?

"Kiminle rahat oynadığımı söylemek bana düşmez. Kiminle oynarsam ona adapte olma, onunla uyum sağlama zorunluluğum var. İspanya ve Türkiye arasında futbol olarak büyük farklar var. İspanya'da topa sahip olan, tekniğe dayalı bir oyun oynanırken, Türkiye'de İngiltere benzeri, fiziğe dayalı hızlı bir oyun oynanıyor."

ZAYIF VE GÜÇLÜ YÖNLERİ

"En zayıf yönüm, fizik olarak kendimi geliştirmem gerekiyor. Top rakipteyken arkama atılan toplarda kendimi biraz daha geliştirebilirim. En güçlü yanım da ayaklarım ve oyun kurmam olabilir."

BEŞİKTAŞ'TA KALACAK MI?

"Şu anda burda kalıp kalmayacağımı konuşmak için çok erken. Şu an önümüzdeki haftaki maça odaklandım. Kalıp kalmayacağımı sezon sonu konuşabiliriz. Altyapı hakkında bizimle birlikte antrenmanlara çıkan oyuncular dışında çok bir bilgim yok. İstanbul çok hoşuma gidiyor, insanların yaklaşımı çok sıcak. İdol olarak en beğendiğim ve bana en çok yardım eden oyuncu Godin'di. Saha içinde ve saha dışında örnek aldığım bir oyuncu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki