BEŞİKTAŞ'TAN ENES ÜNAL HAMLESİ!

Siyah-Beyazlılarda, flaş gelişme! Sergen Yalçın, Enes Ünal...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ocak 2021, Cuma

Sergen Yalçın yönetiminde her geçen hafta performansını yükselten Beşiktaş, golcü transferi için çalışmalarını hızlandırdı.

Beşiktaş'ta santrfor takviyesi için yapılan girişimler sürerken, yabancı oyuncularla ilgili görüşmelerin şimdilik askıya alınmasına karar verildi. Teknik direktör Sergen Yalçın, Aboubakar'ı rahatlatmak için bir forvet daha istiyor. Yeni oyuncunun uzun boylu olmasını, sırtı dönük oynayabilmesini, aynı zamanda golcü olmasını da istiyor. Yönetim de Sergen'e destek veriyor ve böyle bir isim arıyor.

Yabancı olmasının önünde çok büyük engeller var. İşte bu büyük engellerin detayları:

Lens, Douglas, Boyd ve Isimat-Mirin'in yanı sıra şu anda kadroda bulunan oyunculardan birisinin daha sözleşmesi askıya alınmazsa, yabancı forvet gelemez. Yeni transferlerin hiçbirisine 1.5 Milyon euro'nun üzerinde verilmedi. Bu nedenle menajerlerin getirdiği Pato, Mandzukic, Bony gibi bonservisi elinde olan isimlerin böyle bir rakama oynama ihtimalleri yok.

ENES ÜNAL'I TERCİH ETTİ

Yönetim, Sergen Yalçın'ın önüne bazı Türk oyuncular koydu. Kenan Karaman, Enes Ünal, Serdar Dursun ve Kubilay Kanatsızkuş arasında seçim yapmasını istedi. Sergen Yalçın'ın ilk tercihi Enes Ünal, ayrıca sezon başında istemediği Kenan Karaman'a da sıcak bakıyor.

CENK TOSUN'U İSTİYOR AMA

Oyun sistemini sırtı kaleye dönük ve takımı ön sahada tutacak bir forvet üzerine kurmak isteyen Sergen Yalçın, Cenk Tosun'u da istiyor. Ancak başarılı teknik adam Cenk Tosun'u, Aboubakar'ı atacağı gibi bir kanada atarak kullanmak amacında. Aynen Şenol Güneş'in kullandığı gibi. Bu yüzden Sergen Yalçın'a göre, Enes Ünal ya da Kenan Karaman isminden birisi gelirse takımı önde üç tane, üç mevkide oynayabilecek forvete kavuşur.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki