Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Büyük Jest!

Beşiktaş 33. hafta Vodafone Park’ta seyircisiz oynanacak derbi için Fenerbahçe’ye tarihi bir jest yapacak...
Haberin yayılanma tarihi:03 Haziran 2020, Çarşamba

“Ruhumuz Yeter” sloganıyla fotoğraflı maket taraftar kampanyası başlatan Kartal, isteyen sarı-lacivertli seyircilerin maketlerini de misafir tribününe yerleştirecek.

“Ruhumuz Yeter” kampanyası başlatan ve Vodafone Park’ta seyircisiz oynanacak 4 maçta tribünleri karton taraftar fotoğraflarıyla donatmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, çok konuşulacak bir sürprizi daha açıklamaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’in 33. haftası Dolmabahçe’de Fenerbahçe ile oynanacak derbiye sarı-lacivertli taraftarları da davet edecek. Rekabet kadar ebedi dostluğa da önem veren yönetim, isteyen sarı-lacivertli taraftara Ruhumuz Yeter kampanyasından koltuk satacak.

1 TAŞLA 2 KUŞ

Kendi taraftarına 4 maçlık paketi 129 TL fiyatla satan ve yoğun talep alan Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe taraftarına tek maçlık misafir tribün koltuğu sunacak. Dev derbide stadı maket taraftarlarla doldurmak isteyen Beşiktaş Yönetimi’den Enis Ulusoy konuyla bizzat ilgileniyor. Hem kulübe kaynak sağlamak hem de tarihe geçecek bir girişime imza atmak isteyen Siyah-Beyazlılar yeterli talep oluşması halinde kalan haftalarda Vodafone Park’a gelecek diğer misafir takım taraftarlarına da aynı jesti yapacak.

Maketler Hatıra Olarak Verilecek

BEŞİKTAŞ, “Ruhumuz Yeter” kampanyası kapsamında 129 Lira karşılığında 4 maçlık koltuk satın alan taraftarlara özel bir jestte bulunacak. Buna göre Süper Lig’in sonunda fotoğraflı maketler, talepte bulunan taraftarlara hatıra olarak verilecek. Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçeli taraftarlara da satın alacakları koltuklara yerleştirilecek fotoğraflı maketlerini hediye edecek.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki