BEŞİKTAŞ'TAN GALATASARAY'A TRANSFER ÇALIMI!

Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Nisan 2021, Çarşamba

İlk olarak stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlıların, ismi Galatasaray'la da anılan genç savunma oyuncusuyla anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonun kadro planlamasına başladı. Yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Ekonomik nedenlerden dolayı zor günler geçiren Beşiktaş, transferde ucuz ve gelecek vadeden isimlere yönelme kararı aldı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, gelecek sezon savunmada sıkıntı yaşamamak için listesine Süper Lig'in genç yıldızını ekledi.

ARDA KIZILDAĞ KARTAL OLUYOR!

Beşiktaş, Gençlerbirliği'nin genç yıldızı Arda Kızıldağ için girişimlerini hızlandırdı. Arda Kızıldağ'ın Beşiktaş'a transfer süreci hakkında eski hocası Mustafa Kaplan'dan da flaş açıklama geldi. Radyospor'a konuşan Mustafa Kaplan, "Arda Kızıldağ'ı Beşiktaş transfer etmek istiyor. Sezon sonuna da yüksek ihtimalle bu transfer gerçekleşecek. Arda'yı devre arasında Galatasaray da istedi. Arda potansiyeli ve yetenekleri ile büyük takımlarda forma giyecektir" ifadesini kullandı.

FENERBAHÇE MAÇINDA PARLADI

Arda Kızıldağ, 3 hafta önce oynanan ve deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yendikleri maçta karşılaşmasının yıldızı olmuş ve göz doldurmuştu. Bu sezon Başkent ekibinde 26 maçta forma giyen 22 yaşındaki stoper 1 gol 1 de asist kaydetti.

ARDA KIZILDAĞ KİMDİR?

Arda Kızıldağ; 15 Ekim 1998'de Ankara'da dünyaya geldi Futbola 2008 yılında Gençlerbirliği altyapısında başlayan Arda, 2017-2018 sezonunun başında profesyonel olup Gençlerbirliği'nin pilot takımı görevini gören 2. Lig ekibi Hacettepe'de forma giymeye başladı. 2019-2020 sezonu başında Gençlerbirliği A Takım kadrosuna alındı, 26 Ağustos 2019'da Gaziantep FK ile oynanan Süper Lig maçında ilk kez A Takım forması giydi.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki