


OLE ÇOK İSTİYOR;
Gunnar Solskjaer yönetimindeki Beşiktaş'ın orta saha transferinde gündemine sürpriz bir ismi aldığı belirtildi. Actu Cameroun'un haberine göre; Beşiktaş'ın Başakşehir'de oynayan Olivier Kemen'i gündemine aldığı aktarıldı.
Orta sahası güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın natifler arasına Olivier Kemen'i de aldığı kaydedildi.
Siyah-Beyazlıların, Olivier Kemen için sezon sonunda girişimlerde bulunmasının beklendiği aktarıldı.
14 GOLE DİREKT KATKI
28 yaşındaki orta saha bu sezon Başakşehir'de 39 maça çıktı. Olivier Kemen bu müsabakalarda 3 gol ve 11 asist üretti.
Olivier Kemen'in Başakşehir ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Kamerunlu orta sahanın güncel piyasa değeri 2 Milyon 300 Bin Euro.
Metz altyapısında futbola başlayan Olivier Kemen daha sonra Newcastle U21, Olimpik Lyon, Ajaccio, Niort ve Kayserispor'da oynadı.
Milliyet