Beşiktaş'tan Lucescu Açıklaması!

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Mircea Lucescu için açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:18 Şubat 2020, Salı

Sergen Yalçın'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından Mircea Lucescu'nun da kulüpte görevlendirilmesi gündeme gelmişti.

Beşiktaş'ın futbol yapılanmanmasında sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Mircea Lucescu hakkında açıklamalarda bulundu.
 
BEŞİKTAŞ ANLAŞTI MI?

Torunoğulları, henüz siyah beyazlı kulüpte Mircea Lucescu için bir karar alınmadığını ve yönetim kurulunun bu konuyu detaylı görüşmesi gerektiğini vurguladı.

ERDAL TORUNOĞULLARI'NDAN LUCESCU AÇIKLAMASI:

"Mircea Lucescu'yu tanıyan ve kendisi ile futbol sohbeti yapan biriyim. Bilgisi ve tecrübesi üst düzeyde olan bir futbol adamıdır. Ancak Beşiktaş'ta görev alıp almayacağı konusunda bir şey söyleyemem. Henüz yönetim kurulunda Lucescu hakkında karar almadık. Beşiktaş'ta üstleneceği görev ve kulübe katkısını detaylı olarak konuşup ortaya koymamız gerekiyor. Bir sonraki toplantıda bu konuyu değerlendiririz."

MİRCEA LUCESCU'DAN BEŞİKTAŞ SÖZLERİ

İtalyan basınına konuşan Mircea Lucescu, Beşiktaş hakkında yaptığı açıklamada, "Belki bir danışman ve teknik konularda Beşiktaş'a yardım edeceğim. Başkan Ahmet Nur Çebi olarak buluşup görüşeceğiz." dedi.

Rumen teknik adam henüz anlaşma olmadığını da sözlerine eklerken, "Tabi henüz anlaşma yok. Bu görüşmeden sonra netlik kazanacak. Anlaşma sağlanıp sağlanmadığını görüşmeden sonra göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Ntv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki