BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ TRANSFER AÇIKLAMASI!

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı, transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Kazancı, Memphis Depay ve Konrad de la Fuente transferleri hakkında konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ağustos 2022, Salı

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

"Depay ve Pjanic kesinlikle gündemimizde değil. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyoruz. Konrad de la Fuente için Marsilya ile anlaştık. Fakat oyuncu son kararını vermedi. Diğer seçenekleri de değerlendiriyor. Kısa süre içinde yanıtını verecek."

“KORAY GÜNTER TRANSFERİ ZOR”

"Sassuolo Kaan Ayhan için 6-7 Milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Bu şartlarda transfer zor. Koray Günter ile temasımız var. Henüz net cevap vermedi. Şartlar uygun olursa transfer edebiliriz. Welinton gitmek istiyor. Fakat savunmaya takviye yapmadan gitmesine izin vermeyiz. Stoper transferi yaparsak gidebilir. Bizim 1 Milyon Euro bonservis talebimiz var."

SERDAR SAATÇI VE ERSİN DESTANOĞLU

"Nadiem Amiri gündemimizde ama kolay transfer değil. Bayer Leverkusen’de son maçta oynadı. Görüşmelerimiz sürüyor. Kevin N’Koudou’nun kendisi ayrılmak istedi. Biz kendisine git demedik. Ondan memnunuz. Kerem Atakan Kesgin ve Sivasspor ile görüşüyoruz. Henüz sonuca ulaşamadık. Tayfur Bingöl’ün transferi için bonservisi uygun olmalı. Alanyaspor 2 Milyon Euro istedi. Bu şartlarda transfer zor. Bonservisinin daha uygun olması gerekiyor. Serdar Saatçı henüz yeni sözleşme imzalamadı. Ersin Destanoğlu için teklif yok."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki