Beşiktaş'tan Son Dakika İhtiyati Tedbir Talebi!

Siyah-Beyazlılardan basketbolda Play-Off'ların başlamaması için ihtiyati tedbir talebi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mayıs 2021, Pazartesi

TBF REDDETMİŞTİ

Beşiktaş Kulübü, Süper Ligi'nde play-off'ların başlatılmaması için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu Başkanlığına ihtiyati tedbir talebi ile başvuruda bulundu. Ligin 24. haftasında TOFAŞ ile oynanan maçın ardından Siyah-Beyazlıların kural ihlali yapıldığı yönündeki başvurusunun Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından reddedilmesi üzerine Beşiktaş, kararın iptali ve itirazının kabulü için tahkim kuruluna başvurmuştu.

İŞTE O BAŞVURU;

Tahkim kurulunun kararı henüz açıklamaması üzerine play-off müsabakalarının oynanmamasını savunan Siyah-Beyazlı kulüp tarafından tedbir talebi ile gerçekleştirilen başvuruda, "13 Mart tarihinde TBF Basketbol Süper Ligi'nde oynanan Tofaş-Beşiktaş Icrypex müsabakasında müvekkil kulübün hakem kararına yaptığı itiraz, TBF Yönetim Kurulu tarafından reddedilmiştir. Bunun üzerine Tahkim Kurulu Başkanlığına tarafımızca yapılan 29 Mart tarihli başvuru ile TBF Yönetim Kurulunun ret kararının iptali ve itirazımızın kabulü istenmiştir. Söz konusu başvuru 13 Mart tarihli müsabakanın sonucunu değiştirebilecek nitelikte olduğundan ve play-off müsabakalarının TBF tarafından 13 Mayıs tarihinde başlayacağı açıklandığından, telafisi güç zararların önlenmesi açısından 29 Mart tarihli başvuruya ilişkin duruşmanın bu tarihten önce yapılması ve karar verilmesi, aksi halde kurul kararı açıklanıncaya dek TBF play-off müsabakalarının başlatılmaması için ihtiyati tedbir kararı verilmesi gerekmektedir." denildi.

Beşiktaş'ın talebinin kabul edilmesi halinde takımların galibiyet sayılarının ve puan durumunun değişeceğine vurgu yapılan başvuruda, şunlar kaydedildi:

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki