BEŞİKTAŞ'TAN SÜPER LİG'İ AYAĞA KALDIRACAK TRANSFERLER!

Yeni sezona yıldız yağmuruyla başlamayı planlayan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş; 4 transfer için taarruza başladı. Listede dünya devlerinde oynayan ve tribünleri ayağa kaldıracak birbirinden önemli isimler yer alırken Burak Yılmaz'la ilgili de sürpriz bir formül bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:02 Haziran 2023, Cuma

4 BOMBA BİRDEN;

Şenol Güneş, 37 yaşındaki futbolcunun hem teknik ekip içerisinde yer almasını hem de takımda forma giymesini istiyor. Başarılı çalıştırıcı, kariyerini Beşiktaş’ta sürdürürse Burak Yılmaz’ın futbol bıraktıktan sonra da yanında olmasını istiyor. Yeni sezona yıldız yağmuruyla başlamayı planlayan Beşiktaş; 4 bomba ismin transferleri için taarruza başladı. İşte o isimler ve operasyonlarla ilgili tüm detaylar...

VARAN 1: ANDERSON TALISCA

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş’ta görev yapan Talisca, 2 senelik periyot içerisinde kulüpte büyük bir iz bıraktı. İstikrarlı futboluyla takımın vazgeçilmezi olan yıldız oyuncu, her zaman kulübün değişmez ismi oldu. 2 yıllık kiralık süresi sonrasında önce Benfica’ya dönen sonrasında Çin ekibi GZ Evergrande’ye giden Talisca, şimdi ise Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr forması giyiyor. Şampiyonluğun kaybedilmesi sonrasında takımdan ayrılmak isteyen 29 yaşındaki futbolcunun geleceği ise yeni hocanın ardından belli olacak. oyuncu cephesi ile yapılan temaslar olumlu bir şekilde ilerlemeye devam ederken, kulübüyle de sıkı bir pazarlık içerisine girilmesi bekleniyor.

VARAN 2: N'GOLO KANTE

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Orhan Yıldırım Chelsea, tarihinin en kötü sezonunu geride bırakırken, takım içerisinde de önemli reformlara imza atmak için hazırlıklara başladı. Bu doğrultuda kulüpteki birçok oyuncu ile yolların ayrılması ve yepyeni oyuncular ile yeni sezona başlanması hedefleniyor. Londra ekibinin takımdan göndereceği isimlerden biri de 2016 yılında 35 Milyon Euro karşılığında Leicester City’den transfer edilen N'Golo Kante olacak. Tecrübeli ön libero, menajerler vasıtası ile Siyah Beyazlı ekibe önerildi. Kante, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden yaklaşık 5 ay formasından uzak kaldı.

İKNA TURLARI BAŞLAYACAK

32 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda kontratının bitecek olması ve bonservissiz olması da Beşiktaş Yönetimi’nin iştahını kabarttı. Yıllık 5 Milyon Euro kazanan Fransız oyuncu için ikna turları başlayacak. Kara Kartal’ın, Chelsea’den transfer etmek istediği bir diğer isim de Denis Zakaria... Bonservisi Juventus’ta bulunan İsviçreli futbolcu ile de temasa geçileceği öğrenildi. Ancak Beşiktaş’ta ilk hedef Kante!

VARAN 3: GEOFFREY KONDOGBIA

Mutlaka yıldız bir ön liberoyu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş Yönetimi’nin gündemine İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid’in formasını giyen Geoffrey Kondogbia gelmişti. 1 senelik daha kontratı bulunan Orta Afrikalı futbolcu, teknik direktör Diego Simeone’nin gelecek planları arasında yer almıyor. Bu sezon 27 maçta bin 390 dakika forma giyen ve beklentilerin altında kalan Kondogbia ile yolların ayrılması an meselesi. Hal böyle olunca Başkent ekibi de bu transferde kolaylık sağlamak istiyor. Sevilla, Monaco ve Inter formaları giyen Kondogbia’ya bugüne kadar bonservisi için toplamda 97 Milyon Euro ödeme yapıldı.

TEK ÇARE İNDİRİM

Ancak 30 yaşındaki futbolcu için İtalya Serie A’nın köklü kulüplerinden Fiorentina ile Lazio da rakip oldu. Fakat Çizme basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş’ın şu anda transferde önde olduğu bildirildi. Kondogbia, 4.5 Milyon Euro’luk maaşında indirime giderse transferde somut adımlar atılabilir.

VARAN 4: JASON DENAYER

Orta sahanın yanısıra savunma hattına da deneyimli bir ismi transfer etmeyi planlayan Beşiktaş’ta uzun süredir gündemde olan iki isim var. Yerry Mina’nın yanısıra Jason Denayer’i isteyen Siyah-Beyazlılar şu anda Denayer üzerinde yoğunlaştı. BAE ekiplerinden Shabab Al-Ahli forması giyen başarılı futbolcu, yeniden Avrupa’ya dönmek istiyor. Daha önce Galatasaray’da da forma giyen Denayer, geçen yaz da üç büyüklerin listesindeydi.

BONUSLARLA BİRLİKTE 1.5 MİLYON EURO

27 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda kontratının bitecek olmasının ardından yeni sözleşme de yapmadı. Kendisine gelecek olan teklifleri dinleyecek olan Belçikalı, Beşiktaş’a sıcak bakıyor. Ancak Kara Kartal, Denayer’in imza ücretinden vazgeçmesini istiyor. Eğer Denayer, Siyah-Beyazlılar’ın bu önerisini kabul ederse kendisine bonuslarla birlikte 1.5 milyon Euro’ya yakın bir kontrat önerilecek.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki