Beşiktaş'tan Welinton Kararı!

Beşiktaş’taki 6 maçlık macerasıyla hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı stoper için Al Hilal’den gelen 3.5 Milyon Euro’luk teklif, kulüpte heyecan yarattı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ekim 2020, Cumartesi

Yönetim, ekonomik olarak sıkıntı yaşanan dönemde gelen bu öneriyi geri çevirmemeye daha sıcak bakıyor.

Teknik ekip ise oyuncunun satışı halinde elde kalacak; Vida, Montero ve genç Erdoğan’ın ara transfere kadar yeterli olup olmayacağını değerlendiriyor. Kartal’ın, Arabistan’da transfer döneminin yarın bitecek olması sebebiyle kararını bir an önce vermesi gerekiyor.

Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında Fatih Aksoy’la takas ederek kadrosuna kazandırdığı Welinton, Beşiktaş kariyerine kötü bir başlangıç yapmıştı.

Görev yaptığı; Süper Lig’de 4, Avrupa’daki ön eleme turlarında ise 2 mücadelenin neredeyse hepsinde yaptığı bireysel hatalarla kulüp taraftarlarını adeta çılgına çeviren 31 yaşındaki stopere, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal talip olmuştu. Menacerler aracılığıyla kulübe iletilen 3.5 milyon Euro’luk teklifi, kısa bir değerlendirmenin ardından kabul eden yönetim, konuyu teknik direktör Sergen Yalçın’la birlikte değerlendiriyor.

Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında Fatih Aksoy’la takas ederek kadrosuna kazandırdığı Welinton, Beşiktaş kariyerine kötü bir başlangıç yapmıştı. Görev yaptığı; Süper Lig’de 4, Avrupa’daki ön eleme turlarında ise 2 mücadelenin neredeyse hepsinde yaptığı bireysel hatalarla kulüp taraftarlarını adeta çılgına çeviren 31 yaşındaki stopere, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal talip olmuştu. Menacerler aracılığıyla kulübe iletilen 3.5 milyon Euro’luk teklifi, kısa bir değerlendirmenin ardından kabul eden yönetim, konuyu teknik direktör Sergen Yalçın’la birlikte değerlendiriyor.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki