'BOL KEPÇE LOKANTASI!'

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Nisan 2021, Salı

Beşiktaş'ın Abdullah Avcı'yla bir hikayesi vardı, olmaması gereken bir hikaye...

Zorla tarih sayfalarına monte edilmiş bir hikaye! E! Haliyle yarım kaldı tabii... Para başroldeydi bu hikâyede, gerisi de hikayeydi zaten! Yarım kaldı dediysek hikaye bitti, para devam etti hikayesine! Daha geçen gün bitirdiler mahkemede!?

Dedi ki mahkeme Beşiktaş'a, "Sen Sn. Avcı'ya 17 milyon ödeyeceksin...

" Vaşşşşşşşşş! Paraya bak! Ne parası bu? Beşiktaş benle anlaştı, sonra anlaşamadı parası! Sırf anlaşamadık diye... Biz biliyorduk anlaşamayacağımızı da yöneten insan bilmiyordu. Sırf anlaşamadık diye 17 milyon. Sn. Avcı fakir bir adam değil, o paraya ihtiyacı yok. Futbolun etik değerleri, toplumsal ahlâk, bu parayı almamayı gerektirir.

Bak Mandzukic'e, sakat olup oynamadığı ayın parasını geri iade etmiş kulübüne... Niye? Hem o paraya ihtiyacı yok, hem de ihtiyacı olmayan parayla kendine ahlâki bir değer katıyor. Müthiş....

Gelelim hikayenin beri tarafına!?

Şenol Güneş varken bile Abdullah Avcı'yı isteyen bir mekanizmanın çalıştığı kulüpte 5 senede aldığı parayı, 1 senelik olarak önüne koyması akıl alabilir bir olay değil, değil mi? Nedendi bu bol kepçe lokantasında kaşık sallayış? Hesabı bilmez edalarda kasayı kesiş? Neyse... Abdullah Avcı Türk futbolunda kalıcı ve itibarı yüksek bir sıfat istiyorsa bu parayı ya almamalıdır. Ya da uygun bir fiyatta orta-yol bulmalıdır. Önce bu... Sonrasına sonra bakacağız!

BİZ İDMANLIYIZ AMA!

Bir hafta evvel oynanan maçlardan önce Beşiktaş'ın en yakın rakibi F.Bahçe ile puan farkı 4'tü... Biz pazar Erzurum'la oynadık, yendik. 7 oldu... Pazartesi F.Bahçe oynadı Antep'i yendi yine fark 4 e düştü... Yani oynanan maçlar öncesi puan farkı neyse, takımlar maçlarını kazandıkları için durum stabil kaldı... Artma eksilme yok.... Lakin gelin görün ki bazı yanlı spor siteleri/ kanalları bu durumu "Manşete çekerek" akılları sıra taraf oldukları camiaya gaz veriyorlar. Beşiktaş'ı demoralize etmeye çalışıyorlar... Biz idmanlıyız ama tarafgirliğin bu kadarına pes vallahi... Ne diyeyim elinizden geleni ardınıza koymayın... Yalnız size tavsiyem var... Siz anons ve yaygara yaptığınız haber merkezlerinin logolarını F.Bahçe armasıyla değiştirin... Vallahi cuk oturur... Yakışır da!

MASADAKİ OYUNCAKLAR

Ankaragücü maçındaki penaltılara hiç girmiyorum... Eyvallah... Ama Geraldo'nun sarısı varken Rıdvan'a attığı dirseğe ikinci sarıyı çıkarmayan hakeme sarıyı çıkarmayan hakemi çağırmayan VAR'a ne diyeyim bilmiyorum. Maç 2-0'ken Rosier'in golünü saymayan hakem ve VAR bileşeni hakkında ne yapmak lazım bilmiyorum... Esas etken bunlar... Fener-Antep maçında, Antep'in verilmeyen golünü katın kervana neler oluyor görün... Başakşehir maçında Demba'yı tercihen oynatmayan hocayı Allah'a mı havale etmeli? Emre ile yan yana fotoğraf vermelerini saymıyorum bile. Biz salı-cuma oynarken, Fenerbahçe'nin bay geçtiği haftada pazar pazar oynaması hangi aklın vesayeti... Gördüğünüz gibi hiç gerilere gitmiyorum. Son bir haftaki oyuncakları koydum masanın üstüne, buna masa bile isyan etti dolu masa taştı tabii!

YİYİN EFENDİLER YİYİN

Ankaragücü maçını cuma oynadık. Bugün Sivas var... Sonra Cuma Kayseri'ye gidiyoruz. İyi... İyi de Beşiktaş'ın Sivas'la oynayacağı haftayı F.Bahçe bay geçiyor. Normal şartlarda haftayı bay geçen takım bir sonraki haftanın ilk oynayanı olur... Zamanında G.Saray'a maç ertelemek için kollarını sıvayanlar, şimdi de Beşiktaş'ın önüne taş koymak için sıraya girmişler... Bu ne lükstür ya!? Ya her şeyiniz mi taraflı olur. Beşiktaş salı-cuma oynayacak. F.Bahçe pazar-pazar oynayacak. İşin ilginci bizim yönetimden de ses yok... Vallahi çok garip ha!

ASLINDA BİLİYORLAR!

Süleyman Hurma, "Türk futbolu olarak taktiksel açıdan 20 sene gerideyiz. Yorumcularımıza bakın onlar bile futbolu bilmiyor." demiş... Sayın Hurma'yı Kayseri'deki günlerinden beri biliriz... Uyuşmayız fazla... Lakin bu son röportajına ilk destek benden... Hele bir de futbolu yönetenler de futbolu bilmiyor deseymiş iyiymiş...

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki