BURAK GİDERSE TOSUN PAŞA GELECEK!

Yeni sezon için transfer harekatına başlayan Beşiktaş, eski golcüsü Cenk Tosun'u gündemine aldı.
Haberin yayılanma tarihi:23 Temmuz 2020, Perşembe

Everton’da başarılı olamadıktan sonra Crystal Palace’a kiralanan ve ağır bir sakatlık yaşayan 29 yaşındaki oyuncu 1 yıllığına kiralanacak. Cenk de bu kez dönmeye yakın.

Beşiktaş forvet hattında sezonu Abdoulay Diaby, Kevin-Prince Boateng, Burak Yılmaz, Güven Yalçın ve Umut Nayir beşlisiyle tamamlamıştı. Ancak Burak Yılmaz hariç hiçbiri beklenilen katkıyı veremedi. Siyah-beyazlıların hocası Sergen Yalçın gelecek sezon için mutlaka 'güvenilir' bir golcü istiyor. Burak Yılmaz'ın Fransız takımı Lille'e transferinin an meselesi olması sebebiyle 46 yaşındaki çalıştırıcı Kara Kartal'ın eski forveti Cenk Tosun'un adını siyah-beyazlı yönetime sundu. Beşiktaş'ın transfer komitesi Everton'ın kapısını çalacak.

FİKRİNİ SERGEN YALÇIN DEĞİŞTİRDİ

Siyah-Beyazlılar, Cenk Tosun'u bonuslarıyla beraber 28 milyon euro'ya Everton'a satmıştı. Maviler'de aradığını bulamayan 29 yaşındaki oyuncu kiralık gittiği Crystal Palace'ta da tutunamadı. İdmanda yaşadığı ağır sakatlık yüzünden fazla forma şansı bulamayan Cenk'in aklında Süper Lig'e dönmek yoktu. Ancak bu aşamada devreye Sergen Yalçın'ın girdiği ve başarılı ismi ikna ettiği kaydedildi. Beşiktaş, 2022'ye kadar sözleşmesi olduğu Everton yönetimi ile görüşecek ve yıldız ismi 1 yıl kiralayacak.

EURO 2020 FAKTÖRÜ

Cenk Tosun, Crystal Palace idmanında yaşadığı ağır diz sakatlığı sebebiyle EURO 2020'yi kaçıracaktı. Ancak koronavirüs sebebiyle turnuvanın 1 yıl ertelenmesi tecrübeli forvetin işine yaradı. Cenk, ismi değişmeyen ancak 2021'de oynanacak organizasyona hazır katılmak için Beşiktaş'a dönüşe sıcak bakıyor. Yıldız oyuncu, Ada'da kulübede oturarak beklemek yerine Kartal'da oynayarak kupaya hazırlanmak istiyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki