Burak Yılmaz 'Arda Turan'ın Pasını Değerlendireceğim!'

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Burak Yılmaz, küresel bir salgın haline gelen hayatı kısıtlayan ve spor müsabakalarının da askıya alınmasına neden olan corona virüsüyle ilgili konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:27 Mart 2020, Cuma

Karantina Günlerinden Bahseden Yılmaz Arda Turan'dan Gelen Pası Değerlendireceğini Belirtti

Yıldız golcü Burak Yılmaz, corona virüsü sebebiyle yaşanan süreç hakkında CNN Türk'e konuştu. Tecrübeli golcünün açıklamaları şu şekilde:

EN FAZLA BAHÇEYE İNİP YÜRÜYÜŞ YAPIYORUZ

"Kendimizce her şeyi dezefekte ederek, ellerimizi bol bol yıkayarak, bahçeye mümkün olduğunca az çıkarak korunmaya çalışıyoruz. Bir tek bahçeye iniyoruz zaten. En fazla yürüyüş yapıyoruz. Evde bisiklet var, onu çeviriyoruz. Tabi ne kadar hazır olabiliriz onu bilmiyoruz."

ARDA'NIN PASINI DEĞRLENDİRECEĞİM

"Asıl korumamız gereken yaşlılarımız. Annem ve babam var, biz onları sağlıklı tutmaya çalışıyoruz. Arda Turan'dan bir pas geldi. Çok bakamadım ama araştırıp Arda'nın pasını değerlendireceğim. Sporcu insanlar vicdanlı insanlardır. Her desteğe ve yardıma sporcular olarak maddi manevi hazırız. Yardımlarla ilgili büyüklerimizle konuştuktan sonra gerekenleri yaparız. Bütün arkadaşlarımla da konuşup gerekeni yapacağımızı düşünüyorum.'' dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN ALLAH RAZI OLSUN

Öte yandan Burak Yılmaz, ''Sağlıkçılarımıza selam göndermek istiyorum. Her akşam onları alkışlıyoruz. Onlardan Allah razı olsun'' ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki