bursa - BEŞİKTAŞ MAÇINDA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ!

Potada Bursaspor-Beşiktaş maçının devre arasında büyük olaylar çıktı. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu olaylar güçlükle yatıştırılabildi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ekim 2021, Pazar

İki Takımın Kenar Yönetimleri Arasında Yaşanan Gerilim Ardından Tribünlere Yansıdı

Müsabakanın devre arasında olaylar çıktı. Yaşanan kavga nedeniyle karşılaşmanın ikinci yarısı da gecikmeli olarak başladı. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu olaylara güvenlik güçleri müdahalede bulundu. Polislerin araya girmesinin ardından taraftarlar ayrıldı.  Sonrasında müsabaka kaldığı yerden devam etti ve Siyah Beyazlılar, müsabakadan 76-73 galip ayrıldı. Polisler, karşılaşmanın devamında başka olay çıkmaması adına yoğun güvenlik önlemleri aldı.

UTANMASIDA YOK BİRDE BEŞİKTAŞLI!

Karşılaşma sonrası Beşiktaş kongre üyesi olan Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel'in Beşiktaş Icrypex Başantrenörü Ahmet Kandemir tarafından kulüpten ihracı istendi.  Ahmet Kandemir, kongre üyesi olan Nedim Yücel'in ihracı için dilekçe vereceğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

NEDİM YÜCEL DİSİPLİN KURULUNA...

"Maçtan bir gün önce antrenman yapmamızı önlemek için defalarca saati değiştirdiler, biz de sonunda antrenman yapmamaya karar verdik. Maç boyunca tribünlerden kulübümüze küfür edildi ama bunlar maçın hakemleri tarafından duyulmadı. Maç sırasında Nedim Yücel'in sahaya girdiği pozisyonda hakemlere 'Biz yapsak teknik faul verip atarsınız' dedim. Sanırım bu sözlerime takıldı ve devre sonunda soyunma odasına giderken ev sahibi takımın menajeri olarak gereksiz konuşmalar yapmaya başladı. Ben de dönüp bir şeyler söyledim. Nedim Yücel bir Beşiktaş kongre üyesi olarak Beşiktaş antrenörüne saldırdı ve dolayısıyla kulübümüze yanlış yaptı. Disiplin kuruluna sevki için başvurumu yapacağım."

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki