ÇAĞDAŞ ATAN'IN YERİNE ALT YAPI PROFESÖRÜ!

Sergen Yalçın’ın yardımcısı Çağdaş Atan’ın Alanyaspor’la anlaşarak Beşiktaş’tan ayrılması üzerine, yerine kimin görev alacağı sorusunu gündeme taşındı…
Haberin yayılanma tarihi:06 Ağustos 2020, Perşembe

Siyah Beyazlılarda Bu Koltuk İçin En Güçlü Aday Ozan Köprülü

Altyapı takımlarında antrenörlük yapan Ozan Köprülü, kadrodaki genç oyuncuları yakından tanımasından dolayı da en güçlü aday konumunda. Aktif olarak Sergen Yalçın’ın yardımcılığını yapan ancak maçlarda yedek kulübesinde olmayan Köprülü, bu göreve gelmesi halinde karşılaşmalarda kulübede olacak. 

BEŞİKTAŞ’IN EVLADI OZAN KÖPRÜLÜ

Futbolculuk kariyerine Siyah-Beyazlı ekibin minik takımında başlayarak A takıma kadar yükselen ve teknik adamlık kariyerinde Beşiktaş'ın minik takımı ve çeşitli alt yaş kategorilerinde antrenörlük yaptıktan sonra A takımda çalışmaya başlayan Ozan Köprülü, uzun yıllardır Siyah-Beyazlı camiaya başarı ile hizmet ediyor. Rıdvan Yılmaz, Oğuzhan Akgün, Erdoğan Kaya, Kerem Kalafat, İlkay İşler, Ersin Destanoğlu gibi milli takımda 8 tane banko oynayan oyuncunun Türk Futboluna kazandırılmasında büyük emeği olan Köprülü,  U-13'ten U-19'a kadar bütün oyunculara hakim olmasıyla da biliniyor.

DUYDUK MU?
ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki