'Canımız Acıyor O Yüzden Sergen Hoca!'

Alen MARKARYAN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Kasım 2021, Salı

Sergen Yalçın'ın Alanya Maç Sonu Röportajında Söylediklerini Biz Çoğu Maç Bitiminde Dile Getiriyorduk Zaten

Formsuzluğu bir yana, Tabii Sergen Yalçın'ı da kervana kattığımız soru ve eleştirilerimiz oluyordu. Lakin onun kafasındakileri okumak da bizim işimizdi. Ne dedi Sergen Yalçın, "Bu maçta sorumlu ben değilim..." Akabinde, "Futbolcuların isteksiz oyunu" diye devam eden cümle zincirini de orta yere bıraktı. Bir kamyon soru var aklımda. İçinde bulunduğumuz bu birbiriyle örtüşmeyen, zaman dilimine ait bir kamyon dolusu soru.

***

Bir kere Alanya maçı kadrosunda Atiba'nın oynayacağını iki gün önceden, internet spor siteleri, sosyal medyada kendine yer bulmuş vatandaşlar ve bir dolu hesap nereden biliyordu? Bence takımdaki en büyük çatlak bu. Evin içindekini dışarıya sızdırmak!

Kim Bu Muhbir?

Rıdvan'ın milli takım performansından sonra tüm spor kamuoyu Karabağ maçında Kuntz'u, "Rıdvan'ı nasıl oynatmazsın" diye eleştirirken ilk lig maçında yedek bırakmak nasıl bir mantık mesela? Kim kesti Rıdvan'ı? Sergen Hoca eliyle Umut Meraş...Peki Umut kardeşimiz ilk oynadığı maç hariç Rıdvan'ı kesecek performans sergiliyor mu? Hayır Hele Trabzon maçı!!! Ve Alanya maçı! Evet! Rıdvan neden kesik yedi?

Vida Kaç Maçtır Yerlerde İnanılmaz Bozuk...

Neden? Parasını mı alamıyor? Sözleşmede sıkıntı mı var? Parayı veren düdüğü çalar modunda mı arkadaş? Eğer öyleyse neden prim tanıyorsun bu işlere Sergen Hoca? Eğer öyle değilse ki form düşüklüğü ortada, görev verildiğinde çatır çatır top oynayan Serdar Saatçı'ya neden görev vermezsin? Adaletli forma dağıtımını sağlamak zorundasın zira... Ha keza Welinton... Müspet tek hareket yapmaz mı insan? Nasıl katlanıyorsun kenarda bu topçuya? Montero orada duruyor, niye yararlanmıyorsun? Vida-Welinton yan yana oynar diye kanun var da biz mi bilmiyoruz yoksa?

N'Sakala'nın Trabzon Maçından Sonraki Davranışının Sebebini Kendisine Sordunuz Mu?

Ne cevap aldınız? Bu adam vazgeçilmezin iken niye kadro dışı bıraktın? Yönetimden bu konuda sözleşmeyle ilgili baskı mı var? Pjanic, 45 dakikalık adam mı? Duran topların başına geçmesinden gayrı ismini duymadığımız bu arkadaş bilerek mi oynamıyor? Nasıl 60 milyon euroluk adam bu? Ya da idman sistemi mi kötü de kendine bir türlü gelemiyor bu adam?! Ha keza Alex. Nerede bu öve öve bitirilemeyen adam? Forvet arkası sihirbazıymış falan! Hani? Hem sonra Alex'le Pjanic niye yan yana ya da aynı anda oynamıyor? "Şifo-Sergen yan yana oynamaz" diyenlerden miydin sen de yoksa?!! 11. hafta bitmiş tam kadro çıkılmaz mı sahaya ya? Nasıl bir iştir bu?

Larin'i Sen Kendi Ellerinle Meşhur Ettin

Nasıl? Sol çizgide kuvvetinden yararlanıp Aboubakar'ın arkasına sızdırarak... Müthiş tuttu... Peki Kenan Karaman, Larin'in orada yaptıklarını yapabilir mi? Yapamadığını görüyoruz... Niye ısrar ediyorsun? Larin sırtı kaleye dönük oynayamaz bunu en iyi sen biliyorsun... Neden oynatıyorsun? Futbolcu dilini ve müzminliklerini en iyi sen bilirsin. N'Koudou hakkında "Bu adam müzmin sakat, bir var iki yok, bu adamı gönderelim o bölgeye mutlaka verim alacağımız bir topçu alalım" diye yönetime rapor verdin mi? Yoksa 11. hafta itibarıyla 11 saniye ayakta duramayan bu arkadaşı neyle açıklayabilirsin taraftara?

Geçen Sene Teknik Ekibin Tabiriyle Takımın Yüzde 35'i Olan Josef Nerelerde?

Niye yok? Devamlı arka adalesini tutup saha kenarına gelen topçu arkadaşlar?! Kendisine bakmayan fütursuzca davranan topçu arkadaşlar?! Neredesiniz? İki kelam da siz edin... Ya "Yanlış çalıştırdılar bizi" deyin Ya da kendimize bakmadık ihanet ettik futbola deyin! Ve sen hocam? Neredesin? Nerede o saha kenarında hakemlere sahayı dar eden Sergen Hoca? Nerede o heyecandan yerinde duramayan Sergen Yalçın? Nwakaeme'nin bütün hayat fonksiyonlarını yok edecek kadar dersine çalışan Sergen Hoca? Neredesin hocam? Bizim iyi günler için buralarda olmadığımızı en iyi sen bilirsin.

Biz kötü gün Beşiktaşlısıyız... Anlat bize... Bu soruların cevabında ki samimiyet çok önemli... Zira bu sorular asla yargılamak için değil... Canımız acıyor, üzülüyoruz... Ve doğruyu bulmak istiyoruz, o yüzden...

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki