Claudio Bravo'da Son Tango!

1 numaralı kaleci adayı Claudio Bravo ile Beşiktaş arasında yıllık ücretler arasında 400 Bin, imza parasında da 400 Bin Euro fark kaldı...
Haberin yayılanma tarihi:05 Temmuz 2020, Pazar

Pürüzler Giderilirse Şilili kKaleci Siyah-Beyazlılara Transfer Olacak

Loris Karius'un ardından kaleci arayışlarını hızlandıran Siyah-Beyazlıların listesinde 1 numarada yer alan Claudio Bravo ile Beşiktaş arasındaki görüşmeler sol düzlüğe girmiş durumda. Taraflar bir çok konuda anlaşmaya varırken, senelik ücret, imza parası ve sözleşme süreci konularındaki pürüzlerin de bu hafta içerisinde çözülmesi bekleniyor.

İşte Beşiktaş İle Bravo Arasında Çözüme Kavuşması Beklenen Pürüzler:

* Bravo iki yıllık sözleşme istiyor. Beşiktaş 1+1 yıllık üzerinde ısrar ediyor.

* Bravo 1.6 milyon euro istiyor. Beşiktaş 1.2 milyon euro teklif ediyor.

* Bravo 800 bin euro'luk imza parası istiyor. İki yılda ödenmesini istiyor. Beşiktaş ilk yılda ödeyeceği 1.2 milyon euro'nun üzerine tek seferlik 400 bin euro imza parası veriyor.

EŞİ DE İKNA OLDU

Bravo'nun eşinin daha önce Türkiye'de forma giyen Medel ve Isla'nın eşleriyle konuşarak bilgi aldığı öğrenildi. Aldığı bilgiler eşliğinde çok etkilenen Bravo'nun eşinin kafasında herhangi bir sorun kalmadığı öğrenildi.

DİĞER İSİMLERE VETO

Beşiktaş'ta 27 ila 34 yaş arası kaleci transferi ise yine Ersin yüzünden düşünülmüyor. Çünkü bu yaş aralığında düşünülen Zoet ve Armani gibi kaleciler 3-4 yıldan aşağı sözleşme istemediler.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki