DEMİRÖREN'DEN BAŞKAN ÇEBİ'YE 'UMUT GÜNER'E DOKUNMA' RİCASI!

BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde kulübün eski Başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya geldi...
Haberin yayılanma tarihi:15 Temmuz 2020, Çarşamba

Çebi'nin Görüşmede Demirören'den Maddi Destek İstediği Belirtilirken İlginç Bir Ayrıntı Ortaya Çıktı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Yıldırım Demirören'e kulübün son mali durumunu anlattı ve destek istedi. Demirören'in Çebi'ye tam destek sözü verdiği öğrenildi. 

Kampanya Kanal D'de 

Demirören ilk olarak Çebi'ye kendisine ait olan medya şirketlerinden ''Bırakmam Seni'' kampanyasına destek verecek. Kampanya için yapılacak geceyi Demirören'in sahibi olduğu Kanal D Televizyonu naklen yayınlayacak.  Görüşmenin oldukça sıcak bir havada geçtiği belirtilirken Demirören'in 2022 yılında yapılacak olağan genel kurulda ortak liste çıkarma teklifi yaptığı öğrenildi. 

Umut Güner'e Dokunma 

Demirören'in görüşmede ayrıca Çebi'den Fikret Orman döneminin önemli isimlerinden Umut Güner'e sahip çıkmasını istediği öğrenildi. Demirövren'in Umut Güner için, *Beşiktaş'a hizmet etmiş değerli bir kardeşimiz. Kendisine yapılan haksız suçlamalara karşı sizin desteğinizi istiyorum'' dediği öğrenildi. Çebi'nin, Demirören'in bu isteğine olumlu yanıt verdiği belirtildi. 

Umut Güner Ne İle Suçlanıyor? 

Beşiktaş eski yöneticisi Umut Güner hakkında, yönetim kuruluna seçilebilmek için 1997-1998 tarihleri arasında 1 yıl kulübün voleybol takımında oynamış gibi sahte belge düzenlediği gerekçesiyle "özel belgede sahtecilik" suçundan iddianame hazırlanmıştı. İddianamedi Güner'e sahtecilikten 3 yıla kadar hapis istemi talep edilmişti. 

Kartalhaber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki