DERBİ SATRANCI ŞAH-MAT!

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın derbiye yönelik tüm planları hazır...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ekim 2021, Pazar

Derbi 11'ini Belirleyen Usta Hoca Önceliği Savunmaya Verecek

Orta alanı Josef-Pjanic-Texeira üçlüsünden kurup bol pasla rakibi yoracak. Bitirici vuruşlar ise Rachid Ghezzal ve Batshuayi'den gelecek. Beşiktaş'ta tüm gündem yarın oynanacak Galatasaray derbisi...Tüm planların galibiyet üzerine yapıldığı Siyah-Beyazlı takımda teknik direktör Sergen Yalçın, beraberliği bile büyük kayıp olarak görürken maça çıkaracağı 11'i de kafasında büyük ölçüde belirledi. Başarılı çalıştırıcı, son karşılaşmalarda kalenin bir türlü kapatılamaması üzerine defans üzerinde esktra çalışmalar yaptırdı. Üstelik sürpriz bir de karar aldı. Yalçın, yabancı kuralı nedeniyle orta sahada rahat hamle yapmak için savunmada Necip Uysal'ı görevlendirmeyi planlıyor. Stoperde Vida ile birlikte Necip'i oynatacak olan usta hoca, beklerde yine Rosier ve Rıdvan'ı sahaya sürecek.

TAKIM HALINDE SAVUNMA

Öncelığı rakibi durdurmaya verecek Yalçın'ın asıl hamlesi ise orta alanda olacak. Siyah-Beyazlı çalıştırıcı; Josef, Pjanic ve Teixeira üçlüsünü sahya sürecek. Kanatlarda Larin ve Ghezzal, ilerde ise Batshuayi forma giyecek. Yalçın'ın kafasındaki taktik da hazır... Önceliği savunma güvenliğine veren Yalçın, idmanlarda takım halinde savunma çalışmaları yaptırırken, Batshuayi hariç tüm oyunculara defansa yardım etmelerini söyledi. Bol pasla, rakibi yorma planları yapan Yalçın, bu noktada yükü Pjanic ve Teixeira'ya yükleyecek. Rakip savunma arkasına atılacak toplarla Batshuayi'yi buluşturmaya çalışacak. Usta hoca sol olarak Ghezzal'e de mümkün olan her fırsatta şut atması talimatı verdi.

Fotomaç

Etiketler: Derbi   gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki