'DERBİDE BİR İLKİ YAŞAMAK İSTİYORUM!'

Süper Lig´in 26´ncı haftasında derbi maçta deplasmanda Galatasaray´a konuk olacak Beşiktaş´ta hazırlıklar bugün yapılan antrenmanla başladı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Mart 2020, Pazartesi

Siyah-Beyazlı ekibin Hollandalı futbolcusu Jeramain Lens, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Son haftalarda takım olarak daha iyi performans gösterdiklerini belirten Jeremain Lens, “Takım olarak son birkaç haftadır gerçekten çok iyi performans gösteriyoruz. Bu iyi performanslarda; topa daha çok sahip oluyoruz.'' dedi.

''Pozisyon Sayısı Gözle Görülür Şekilde Arttı''

Burada sadece bireysel anlamda değil, takım olarak da doğru işler yapıyoruz. Özellikle topa sahip olma, daha çok fırsat yakalama konusunda gözle görülür bir gelişim kaydettik. Daha çok pozisyona girip, daha çok gol atarsak beni daha çok mutlu edecektir. Kişisel performansımın iyi olduğunu düşünüyorum. Şimdi yapmamız gereken bunu devam ettirmek” ifadelerini kulandı.

Beşiktaş´ın Hollandalı sağ açığı Jeremain Lens, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisiyle ilgili, "Bu tip maçları diğer maçlarla kıyaslayamazsınız. Takım olarak her birey hazır durumda. Büyük maçları oynamayı hepimiz seviyoruz. Ben de Türkiye kariyerimde henüz Galatasaray deplasmanında kazanamadım. Ben de bu ilki yaşamak istiyorum" dedi.

Skor

Etiketler: Lens   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki