Derbide Forvet Hattı 'Mermi Gibi!'

Süper Lig'in 10. haftasının kapanış maçında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Siyah Beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın sahaya süreceği isimleri de belirledi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ekim 2021, Pazartesi

Yaptığı yıldız transferlerle Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'e çok iddialı giren Siyah Beyazlılar, arka arkaya gelen sakatlıklarla ideal kadroyu çok fazla sahaya sürememişti.

Bu süreçte hem Avrupa'da hem de ligde maçlar kaybeden Kara Kartalların en son Mehmet Topal'ın da iyileşmesiyle Atiba Hutchinson ve Kevin N'Koudou haricinde eksiği kalmadı. Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Devler Ligi'ndeki Sporting FC maçından 2 oyuncuyu değiştirerek Galatasaray karşılaşmasının kadrosunu oluşturmayı düşünüyor.

DEFANSTA ROTASYON

Hücum hattını olduğu gibi kullanması beklenen tecrübeli çalıştırıcının, bu iki değişikliği defans bölgesinde yapması bekleniyor. Kalede Ersin'e şans verecek olan tecrübeli hoca, geri dörtlüde Rosier-Necip-Vida ve Umut'u kullanarak 3 Türk oyuncu zorunluluğunu defansla dolduracak. Orta sahada defansif olarak Josef de Souza, önlerinde Ghezzal-PjanicTeixeria-Larin ve santrforda Batshuayi, onbire yazılacak diğer futbolcular olacak.

Fotomaç

Etiketler: Derbi   gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki