DERBİDE SALİH'E ÖZEL GÖREV!

Fenerbahçe'nin defans arkasına atılan toplardaki zaafını iyi değerlendirmek isteyen Beşiktaş’ın hocası, Salih Uçan'a özel görev verdi...
Haberin yayılanma tarihi:02 Ekim 2022, Pazar

ISMAEL ÜMRANİYE'DEN ÇIKMADI

Fenerbahçe’yi evinde ağırlayacak Beşiktaş’ta bu akşamki derbi üç puandan fazlası anlamını taşıyor. Kara Kartal kazanırsa, Valerien Ismael’in koltuğu sağlamlaşacak. Maçın kaybedilmesi durumunda Siyah Beyazlıların galibiyet hasreti üç haftaya çıkacak ve Fransız teknik adamın geleceği ciddi biçimde tartışmaya açılacak.  Tecrübeli hoca hem kendisi, hem takımı için çok kritik olan bu maç için hafta boyunca tesislerden çıkmadı. Fransız derbide zaferi getirecek formülü bulmak için gece gündüz çalıştı.

Salih Uçan Dev Maçta Fransız Teknik Adamın Kilit Oyuncusu Olacak

Ismael hazırladığı taktik planı detaylarıyla tecrübeli yıldıza anlattı. Fenerbahçe’nin Avrupa’da Rennes ile oynadığı mücadele hücum planları için önemli bir referans oluşturdu. O maçta Fenerbahçe, savunmanın arkasına atılan toplarla iki benzer gol yemişti. Ofansif bir oyun tercihi olan Jorge Jesus, savunmayı ileride tutup sıkı bir şekilde ofsayt taktiği uyguluyor. Ismael de bu durumu avantaja çevirip rakibi zayıf karnından vurmayı hedefliyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki