'DESTEK İSTİYORSANIZ ŞEFFAF OLUN CAMİAYA SÖZÜNÜZÜ TUTUN!

BJK Kongre üyesi, Abdullah AYDIN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Ağustos 2020, Pazartesi

Camiamız Yöneticileri, Yanlış Yoldasınız. Lütfen sağın solun çevrenin eleştiri ve baskısına boyun eğip zaten kısıtlı olan paralarımızı Boş transferlerle heba etmeyin.

Geçtiğimiz salı günü tahmini olarak 200 Milyon TL kazanılacak bir futbol eleme maçını çok kötü organizasyonla kaybettik. Ne yönetim, ne teknik heyet ne de futbolcular bu maça kafalarında ve gönüllerinde hazırlanmamışlardı. Bir futbol kulübü Lige ve Kupaya (Gidebiliyorsa Avrupa Kupalarına) Her şeyden önce yönetim, teknik ekip ve taraftar olarak top yekûn bir akılla hazırlanır.

Biz kafamızdaki Arabesklik ve Populizm’den kurtaramadıkça camia olarak başarılar günlük olur, devamı olmaz.

Ülkemizdeki en vefakar ve futbol bilgisi daha yüksek taraftar çok şükür camiamıza ait. Şimdi bizim yönetimimiz uzun bir zamandır mali tablo üzerinden çalışmalar yapıyor, para sıkıntısı büyük, buna bir de PAOK maçı kaybedilince panik te büyük.

Lütfen sayın başkan ve yöneticiler Çıkın Söyleyin ve Dimdik Durun. Paramız YOK Transfer YOK. Biz öz evlatlarımızla ve eldeki mevcut geride kalacak futbolcular ile bir bütün halinde çalışıp elimizden gelenin en iyisini, kanımızın son damlasına kadar vererek mücadele edeceğiz. Tüm camiamızdan destek bekliyoruz. İnanın birkaç menfaatçi homurdanmasından başka tüm camia size destek verecektir.

Yeter ki Şeffaf Olun Sözünüzün Arkasında Durun

Doğru kararlar alıp, kulübü dürüstçe yönetin. Zaten az olan bütçemizi ünlü futbolcular alacağım, taraftarı sevindirip bir iş yapmış olurum mantığından uzaklaşın. Kulübün bunu kaldıracak gücü yok. Bunu en iyi siz biliyorsunuz. Transferde boş yere para harcayıp daha büyük borca girmektense kulübün gerçek sorunlarını yönetimsel, geleceğe göre planlayıp süratlen harekete geçin.

Eğer bunu yapamıyorsanız yoldan çekilin. Camia bunu kendi içinde halletsin. Artık masal dinleyecek gücümüz kalmadı. Para Yoksa Transfer de Yok. Biz Beşiktaş aşkıyla yaşıyoruz. Bir deyim vardır bizim oralarda: ‘Amatörde oynasak kaldırımda destekler, ölürüz.’

Saygılarımla.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki